Лучшее микроджиговое удилище до 200$
-
Tomsat
- Благодарил: 57 раз
mproper, да я собственно сам удивился.
ТЗ у человека не полностью озвучено, а мы тут мозг ломаем.
Андрей13, правильно писал уточняющие вопросы. Я бы еще добавил дистанцию.
ТЗ у человека не полностью озвучено, а мы тут мозг ломаем.
Андрей13, правильно писал уточняющие вопросы. Я бы еще добавил дистанцию.
-
Tomsat
- Благодарил: 57 раз
Я вот сам в поисках тубуларки в тесте до 4-5г, 73 или 76 длины примерно в этом бюджете, но я же еще никому не "голову беременной" своей хотелкой.
И не буду. Но, как только найду, покажу такую. Однако лучшей постараюсь её не называть. )
И не буду. Но, как только найду, покажу такую. Однако лучшей постараюсь её не называть. )
- Андрей13
- Благодарил: 285 раз
Этот параметр в запросесмогут сформировать только продвинутые пользователи. Человек отдающий себе отчет, какую рыбу ловить, на какие приманки и с какой дистанции уже точно сможет решить, нужен ему T или S.Tomsat писал(а):Я бы еще добавил дистанцию.
- Rusl@n_
- Благодарил: 425 раз
aleks-mir Якщо ще актуально то теж черкону кілька слів)
Був й мене Імпульс 762 бюджетний і Аріон 702.
Аріон в мінус - 4+2,5 він ше потягне, 5+ пасивка 2" думаю теж, але не більше. Сам ставив мах 4+лакіджонівський мінов 2,2 наче, чималенька приманка з масивною пяткою, ще тягнув норм. Низ 1г закриває добре.
Імпульс бюджет: по низу - вже можна від 1,5г, 2 взагалі все чітко. Кидає дуже добре, сопливенький, тому легенькі покльовки пасивного окуня не почуєте(, треба щось швидше в вершині. 6г потягне і зашвирне далеко, тим паче з 2,5 худою приманкою. На різких підривах то потолок, і то не всім. Воблерки твічить не дуже комфортно , бо вершинку таки підковбашує, але легким твічем і потяжками цілком можна потягати окуневі, голавлеві і не великі щучі (умовно) воблерки, копію тініка 8,8г я ним кидав і проводив наприклад. Ще запамяталась доволі довга ручка, кому як звичайно, але мені не подобаються такі на ул палках і трохи не зручно . ИМХО
Радив би Вам звернути увагу на палки з хард або Short солідом, це щось проміжне між тубулярами і мякими солідками. Дозволяють ловити +- по нижньому тесту і при цьому повноцінно відпрацьовують і верхній. По низу виграєте в чуйці на покльовку, більш швидкий стрій і жорсткість хард соліду краще передасть контакт риби з приманкою в руку. До проводки прийдеться всетаки підлаштовуватись. + дозволять такі палочки ловити воблерками. Або хорошу тубулярку до тих же 6грм.
Вище вам Андрей13 рекомендував звернути увагу на Шимано 13 Соаре, ще є серія 19 Соаре ВВ, з нових мабуть той же Блек Сван 722 до 6, Х гейм 76.
Трохи з бюджета мабуть вибиваеться, нажаль
Зараз маю 13 Соаре 74 аджинг і два Блек Свана 772/610, ну трохи було ще й до них - не хвалюсь, просто на чому основую свою думку.
Удачі в пошуках.
Був й мене Імпульс 762 бюджетний і Аріон 702.
Аріон в мінус - 4+2,5 він ше потягне, 5+ пасивка 2" думаю теж, але не більше. Сам ставив мах 4+лакіджонівський мінов 2,2 наче, чималенька приманка з масивною пяткою, ще тягнув норм. Низ 1г закриває добре.
Імпульс бюджет: по низу - вже можна від 1,5г, 2 взагалі все чітко. Кидає дуже добре, сопливенький, тому легенькі покльовки пасивного окуня не почуєте(, треба щось швидше в вершині. 6г потягне і зашвирне далеко, тим паче з 2,5 худою приманкою. На різких підривах то потолок, і то не всім. Воблерки твічить не дуже комфортно , бо вершинку таки підковбашує, але легким твічем і потяжками цілком можна потягати окуневі, голавлеві і не великі щучі (умовно) воблерки, копію тініка 8,8г я ним кидав і проводив наприклад. Ще запамяталась доволі довга ручка, кому як звичайно, але мені не подобаються такі на ул палках і трохи не зручно . ИМХО
Радив би Вам звернути увагу на палки з хард або Short солідом, це щось проміжне між тубулярами і мякими солідками. Дозволяють ловити +- по нижньому тесту і при цьому повноцінно відпрацьовують і верхній. По низу виграєте в чуйці на покльовку, більш швидкий стрій і жорсткість хард соліду краще передасть контакт риби з приманкою в руку. До проводки прийдеться всетаки підлаштовуватись. + дозволять такі палочки ловити воблерками. Або хорошу тубулярку до тих же 6грм.
Вище вам Андрей13 рекомендував звернути увагу на Шимано 13 Соаре, ще є серія 19 Соаре ВВ, з нових мабуть той же Блек Сван 722 до 6, Х гейм 76.
Трохи з бюджета мабуть вибиваеться, нажаль
Зараз маю 13 Соаре 74 аджинг і два Блек Свана 772/610, ну трохи було ще й до них - не хвалюсь, просто на чому основую свою думку.
Удачі в пошуках.
-
AndrZloy
- Благодарил: 9 раз
Не знаю в яку тему написати
Допоможіть в виборі універсального ультралайту. Щоб можно було і окуня поганяти і голавля на кренки і колеблом половити. Тубуляр 2,20-2,30. Тест приблизно до 8гр.Бюджет 5000+-. Придивився на graphiteleader corto ux742l але ніде не можу її знайти. Можливо є ще якісь варіанти?
Допоможіть в виборі універсального ультралайту. Щоб можно було і окуня поганяти і голавля на кренки і колеблом половити. Тубуляр 2,20-2,30. Тест приблизно до 8гр.Бюджет 5000+-. Придивився на graphiteleader corto ux742l але ніде не можу її знайти. Можливо є ще якісь варіанти?
- Андрей13
AndrZloy, з універсальних біль-менш підійде 792 Impulse. Дуже непогана чуйка.
-
AndrZloy
Как вариант его и рассматриваю. До недавнего времени был импульс 892й, как дальнобойный лайт не зашёл мне.Андрей13 писал(а):AndrZloy, з універсальних біль-менш підійде 792 Impulse. Дуже непогана чуйка.
А что-то из шимано бб, ss,tt? Обзор нашел только за бб
-
AndrZloy
Та и не понятно чем они между собой отличаются. Может кто-то подскажет
- Андрей13
AndrZloy, напевно ніхто не ловив в Україні трьома однаковими моделями з різних лінійок.
BB - то сама дешева
ТТ - трохи дорожча
SS - то вже середній сегмент.
Але мені не здаються ці патики універсалами. Все ж це рокфіші - для мікроджигу та окуня.
BB - то сама дешева
ТТ - трохи дорожча
SS - то вже середній сегмент.
Але мені не здаються ці патики універсалами. Все ж це рокфіші - для мікроджигу та окуня.
-
AndrZloy
Можливо є власники shimano soare bb до 6 гр. Хотілося б дізнатися мінімум і максимум по джигу і як працює з кренками під головня
-
Krasnov
Доброго здоровья. Допоможіть підібрати спінінг:
Подрібен спінінг для ловлі с берега окуня на силікон. Ваги приблизно 3-4гр +/-
Бюджет до 8-9 грн +/-
Я розгядував "місцевих" виробників. Можливо ви порадите щось інше.
1. Arion ASRE702ULS
2. Azura X-Game X76UL
3. Favorite Black Swan BSW1-722UL
Буду вдячний за пораду.
Подрібен спінінг для ловлі с берега окуня на силікон. Ваги приблизно 3-4гр +/-
Бюджет до 8-9 грн +/-
Я розгядував "місцевих" виробників. Можливо ви порадите щось інше.
1. Arion ASRE702ULS
2. Azura X-Game X76UL
3. Favorite Black Swan BSW1-722UL
Буду вдячний за пораду.