Маю на обмін практично новенький спінінговий комплект, ним рибалив дві рибалки(потім захворів), комплект куплений в один день, три місяці тому.
Це спінінг Favorite Skyline new 762 ml, тест 5-18 гр, стрій extra fast, катушка favorite sapphire 2500, шнур favorite X1, діаметр 0,17 мм.
Стан всього ідеальний, як в магазині, лише бірку зняв з спінінга, без жодних царапин чи потертостей чи інших дефектів. Порядність гарантую, маю профілі і на цьому форумі і на общалках і на львівському форумі, псувати репутацію точно не буду, порядність гарантую.
Обміняю на спінінг чим по делікатніший, можна й тестом до 1-2гр,для ловлі мормишками XUL, чи XXUL може бути конкретна сопля для чорних проводок або швидший щоб виконувати зуд.
Також дуже цікавить Тенкара, але легенька щоб не китайська, а більш оригінальна.
Ще можу обміняти на чутливий мікроджиговий інструмент.
Розгляну абсолютно всі варіанти обміну.
Вишлю в надійному пластиковому тубусі із мякушкою всередині, та в камуфляжному чохлі, виготовляв саме під цей спінінг. Фото всього додаю і при потребі можу ще зробити необхідні фото й вислати на вайбер.
Відправлю новою поштою, можу й наложенним платіжем по предоплаті на оплату за переізд в обидві сторони.
Деталі в ПП або т. 0934991050 Роман!
Обміняю спінінговий комплект
-
Roman F
-
Roman F
Наразі найбільше цікавить обмін на спінінг з тестом до 1-3гр, XUL, чи XXUL для ловлі мормишками , це має бути конкретна сопля , типу варений макарон де бланк працює від ручки, для "чорних " проводок, щоб мормишку можна було качати з високоамплітудними й низькочастотними коливаннями. В пріоритеті белеза, кардіф й тенрю ареас, можу обмінятись + моя доплата або купити у вас по нормальній ціні.
-
Roman F
Всім спасибі, обмін більше не цікавить бо комплект продав!!!