Хто юзав jaxon xt-pro new generation

Обсуждение снастей для спиннинга: обзоры и отзывы, вопросы и ответы
LCrow

Сообщение LCrow »

Поділіться досвідом, хто юзав jaxon xt-pro new generation. Хочу взяти з тестом 0-14 довжина 2.44, використовувати як універсальний ультралайт. Цікавить який буде реальний тест? Чи буде твічити невеликі кренки? На вигляд тубуляр, але вершинка дуже тоненька, може бути що вклейка, може хтось в курсі? Ловити ним планую головля на воблєрки/вертушки/колєбалки (від 1,5 до 5-6 грам) а також на трохи більші воблєра (6-10 грам) щуку і мікроджиг (2-5 грам) на окуня. Поділіться досвідом і враженнями від цієї палки, або запропонуйте для таких цілей другу бюджетну вудочку.
П.С. Рибалю в основному з берега або в забродку.
На перед дякую.
LCrow

Сообщение LCrow »

Ще може хтось в курсі який у нього строй? А то я щось не зміг визначити.
ДАА

Сообщение ДАА »

У продивця спитайте, вин брэхаты нэ буде. С пов.
LCrow

Сообщение LCrow »

ДАА писал(а):У продивця спитайте, вин брэхаты нэ буде. С пов.
Смішно))) Питав про строй, каже що не знає, бо ніде не пише. Питав про солід/табуляр, каже що на вигляд Вроді табуляр і т.п. )))
Zerger
Site Admin

Сообщение Zerger »

LCrow, Вы у какого продавца спрашивали? В магазине Jaxon?
Спросите Игоря (Pak) - он должен знать.

У меня есть джерковый XT PRO - классное удилище: тест до 120 грам, но на забросе отлично грузится и в тоже время не проваливается на рывках; чуйка приличная и в руке удобно лежит. Я так понял - это топовая серия Джексоновских удилищ.
Pak
спиннингист

Сообщение Pak »

LCrow писал(а):Поділіться досвідом, хто юзав jaxon xt-pro new generation. Хочу взяти з тестом 0-14 довжина 2.44, використовувати як універсальний ультралайт. Цікавить який буде реальний тест? Чи буде твічити невеликі кренки? На вигляд тубуляр, але вершинка дуже тоненька, може бути що вклейка, може хтось в курсі? Ловити ним планую головля на воблєрки/вертушки/колєбалки (від 1,5 до 5-6 грам) а також на трохи більші воблєра (6-10 грам) щуку і мікроджиг (2-5 грам) на окуня. Поділіться досвідом і враженнями від цієї палки, або запропонуйте для таких цілей другу бюджетну вудочку.
П.С. Рибалю в основному з берега або в забродку.
На перед дякую.
Добрый день. Думаю что лучше будет вам позвонить мне и в телефонной беседе я вам все расскажу. Вопрос очень деликатный,много составляющих и вопросов, все описать не получиться. 066 958 14 10 Игорь.
Поднять тему

Вернуться в «Снасти»