Вдосталь кілька годин наловившись задоволений пішов додому .
Рибалка 19.05.2017
Рибалка 19.05.2017
Після вчорашнього безкльов'я сьогодні рибка порадувала своєю активністю. Прийшовши на річку миттю збираю комплект спінінг Zemex Spider pro та катушку Piscifan Honor 2000 та йду вверх по течії шукати активного головня на перекатах. Пройшовши близько кілометра нарешті спіймав першого клина на коливалку LJ ima, на наступному цікавому перекаті на коливалку sv fishing air спокусився хороший як для невеликої річки головень, який як і всі спіймані клини був відпущений. На одному з перекатів я побачив, що клин збирає з поверхні жучків і достав з коробки новенький, ще не обриблений польський воблерок HUNTER MAYBUG 35F , дана приманка сьогодні мене просто вразила своєю результативнісю, з перших закидів жук почав викошувати голавля різного розміру на кожному з перекатів, покльовки відбувались майже на кожному закиді!
- aputi
- Благодарил: 14 раз
Рибалка 19.05.2017
Kolia99 тебе надо в тему только с рыбалки и зачем надо было создавать "супер тему"?
- Stas.
- Благодарил: 3 раз
Рибалка 19.05.2017
Если написал больше 10 постов,такие темы создавать нельзяTABOO писал(а):а можно и мне тему создать? рыбалка вчера на рубежном
-
11ЮРИЙ11
- Благодарил: 64 раз
Рибалка 19.05.2017
Kolia99
Хороший отчётик ты написал, живой, эмоциональный, легкочитаемый. Пиши и дальше.
Только не нужно после каждой рыбалки создавать новую тему. Пиши или в уже существующей теме, например "Отчеты о рыбалке", или создай тему с названием речки на которой ты рыбачишь если темы с названием этой речки ещё нет, и пиши там.
Хороший отчётик ты написал, живой, эмоциональный, легкочитаемый. Пиши и дальше.
Только не нужно после каждой рыбалки создавать новую тему. Пиши или в уже существующей теме, например "Отчеты о рыбалке", или создай тему с названием речки на которой ты рыбачишь если темы с названием этой речки ещё нет, и пиши там.