Подальші полоскання приманок на цьому ставку не принесли результатів, тому було вирішено переїхати на іншу частину річки,а точніше до місця, де вода випадає з великого міського озера в річку. Місце досить перспективне, і перші хвилини перебування там давали досить великі надії. Проте,не все так сталося, як гадалося. Вочевидь,риба активно готується до нересту і тому категорично відмовляється клювати. Протягом 3-ох годинного полоскання приманок в даному місці я все таки зумів видурити два полосатих розбійника. Попередньо перепробувавши значну кількість іменитих приманок в своєму арсеналі, я все таки дійшов до приманок українського бренду FishUp. Поставивши FishUp Flit 2" на 2.5-грамовому вухастому мені все таки вдалося розловитися.

За кілька хвилин отримав ще холостого клюваку. Через що змінив монтаж і приманку на 2-грамомвий вухастий з FishUp Tanta 1.5" і одразу доловив другого полосатого.

Проте, доловити пасивних риб можливості я не мав,оскільки після спільного обговорення було вирішено переїхати на ще одне не менш цікаве озерце в цьому районі. Проте, за близько годинне полоскання наших приманок у водах цього озера ніхто так і не зміг отримати бодай контакту з "чимось живим". Отож, не виникало ніяких сумнівів у тому, що треба кудись переміщатися, що ми власне і зробили. Наступне озерце було дуже цікавим за своєю структурою. До того ж, воно було не новим для мене. Прибувши до нього, я вирішив зробити ставку на щучку, якої по моїх напрацюваннях там мало бути достатньо. Забігаючи наперед,скажу,що мій план успішно провалився.
Буквально з перших закидів приманок у воду товариш отримав легенький окуневий "тюк", який в кінцевому результаті вилився у захоплюючу боротьбу з більш,ніж кілограмовою ікряною щукою, яка була успішно припаркована.

Після чого пройшла короткочасну фотосесію і відправилась готуватися до "пологів"=) Спокусилася вона на грамовий вухатий з FishUp Tanta 1.5". Не перший раз Tanta вистрілює цього року по щуці, хоч приманка приманка на перший погляд зовсім не щуча. "Совпадение?- Не думаю!" =).

Все таки пасивна весняна щука не в стані пропустити такий смачний слаг повз себе. Певні висновки з цього зробив,залишилося вкотре довести це на практиці. Після цього приємного бонуса ще один раз вистрілила знову та ж Tanta 1.5", спокусивши ще одного полосатого "барбоса". На цьому наша зустріч з рибою на сьогодні закінчилась. Ще з годину ми намагалися всіма правдами і неправдами достукатися до жителів підводного царства, але результатів це не дало. Отож, голодні, холодні, проте задоволені ми зібралися і вирушили додому.
Хоч риболовля і була надзвичайно важкою, вона дозволила зробити певні висновки на майбутнє, а це,на мою думку, вже велике досягнення і безперечно хоч і маленький,але все ж крок вперед.
Всім НХНЛ=)