шукаю джиг-спінінг до 700 грн.

Обсуждение снастей для спиннинга: обзоры и отзывы, вопросы и ответы
myname
шукаю джиг-спінінг до 700 грн.

Сообщение myname »

Привіт. Надумав купити джиг-спінінг з тестом 1-7 гр. Бюджет 700 гривень. Підкажіть будь-ласка на які моделі мені звернути увагу. Також цікавить довжина спінінга в даному тесті.
Ловити в основному буду з берега на ставках і водосховищах (водойми без течії). Інколи з човна, але пріоритет – берег.
RUS.O

Сообщение RUS.O »

Добрий вечер.Зараз у Флагмана з,явились декілька новинок.По відіо дуже сподобались.Корт-х ультра та екстрім.
myname

Сообщение myname »

Дякую, гляну.
Але бажано написати моделі, якими самі ловите. 700 грн. «потолок» і «зав’язати пояса», щоб під збирати ще коштів просто немає можливості.
RUS.O

Сообщение RUS.O »

У мене був флагман сенсор2.4 м до 12 гр.палочка дуже гарна за свій кошт,але тест не той.
PVP

Сообщение PVP »

Еще приглядитесь к Салмоэлитмикроджиг и Микадосенсейнидлулспин. Последний имеется в пользовании, но не знаю найдете ли.
Axel

Сообщение Axel »

Из очень бюджетных - Дайва Мегафорс. Младшая. У меня была 2.4м, но там тест повыше, у меньшей по-моему до 9гр
Fishkeen

Сообщение Fishkeen »

Вкажіть яка частина тестового діапазону найбільше цікавить. Я думаю не треба зайвий раз казати, що за ту суму не буде палки яка буде адекватно відпрацьовувати і 1 і 7 грам...
Якщо основна маса використовуваних приманок від 3гр і більше, то раджу глянути Флагман Інвенто. В тих вагах досить достойний варіант за свої гроші...
myname

Сообщение myname »

Fishkeen писал(а):Вкажіть яка частина тестового діапазону найбільше цікавить.
Планую ловити:
голова - 0,5-3 гр.
силікон - 1-5 см.
1стас1

Сообщение 1стас1 »

myname
с 0,5 огрузкой джиг у вас не выйдет.
какието вариации типа нано проводок, а джиг однозначно нет. от 1 грамма можно уже джиговать но палочки в дешовом сегмете для этого не фантан.
serhiysha

Сообщение serhiysha »

1стас1 писал(а): но палочки в дешовом сегмете для этого не фантан.
а что может подойти по минимальной цене ?
myname

Сообщение myname »

1стас1 писал(а):myname
с 0,5 огрузкой джиг у вас не выйдет.
какието вариации типа нано проводок, а джиг однозначно нет. от 1 грамма можно уже джиговать но палочки в дешовом сегмете для этого не фантан.
не спорю, я не профі і голова 0,5 гр з силікончиком 1 см потрібна для ловлі краснопери та іншої капризної риби. Знаю, що для толкового джиг спіна 1-7 гр 700 грн це сміх, але я любитель і прошу допомогти (хто реально ловив даним спінінгом) по джиг-спінінгу. Блю бьорд не пропонуте - по ціні не слажу.
myname

Сообщение myname »

Закрите тему. Вирішив перебрати свої риболовні снасті і продати лишнє. Таким чином назбираю на японця.
Поднять тему

Вернуться в «Снасти»