Продам Вігор 722 ПРОДАНО!!!

Архив объявлений о продаже
Dima$ik
Продам Вігор 722 ПРОДАНО!!!

Сообщение Dima$ik »

Продам дану палку. Купував як нову (у прекрасному стані), а продавець виявився непорядною людиною і продав мені ремонтовану, а я на радощах на пошті не помітив і забрав її. Відразу на водойму і перші пробні закиди. Думав що Вігор буде доповнювати мою Легенду 7 до 10. Насправді виявилось, що нижній тест в них однаковий, а верхній у Легенди десь до 20, а у Вігора до 14-15г. Тобто мені виявився Вігор запотужний, і на наступний день я виставив його на продажу! Під час фотографування одному із потенційних покупців, замітив що кінчик трішки коротший за комель і тоді зрозумів, що палка ремонтована! Попередній власник сказав, що продав мені нову і він нічого незнає - тобто де і ким вона ремонтована я незнаю!!! Вже перед цією продажою я відловив нею дві рибалки, щоб зрозуміти, чи все з нею добре і чи ремонт якісний. Перша короткочасна рибалка з 7г. груз + приманка 3" - все супер! На другій ловив джигом 4г. + сатурн мікро і кидав дрібні коливалки 2-4.5г. Все також супер! Чуйка на висоті, прекрасний закид (навіть кращий як у Легенди), при виважуванні спін гнеться рівномірно, плавно, без ніяких мертвих точок...! Легенду продав і залишив би Вігор собі, але єдине що стримує, це знання того, що він був ремонтований... =/ Від нового спін нічим не відрізняється, тільки тим, що коротший хлист на 2-3см. Так як я зрозумів, то поломка була десь в середній частині хлиста. 3 кільця змістили і місце ремонту закрили. Все дуже якісно і нічого не видно. Оцінюю в 2200 грн. Усі питання і пропозиції в ЛС. Відправлю Новою Поштою. Оплата кращим для Вас варіантом!
Последний раз редактировалось Dima$ik 28 окт 2014 12:53, всего редактировалось 1 раз.
Крока

Сообщение Крока »

:) :) :)
Последний раз редактировалось Крока 28 сен 2014 16:15, всего редактировалось 1 раз.
Dima$ik

Сообщение Dima$ik »

Не сприйміть як АП темі! Дуже прошу модераторів не блокувати її! Сам розумію, що порушую правила, але дам відповідь...! Я звіряв з новим спіном... У нового хлист коротший на пів сантиметра, а тут десь на 2.5-3см. І кільця зміщені... (3-4-5-те рахуючи від тюльпана). Коли б я цього незнав, то не писав!!! :?
Dima$ik

Сообщение Dima$ik »

Ще в продажі!!!! Краще такий інструмент, ніж китайські посередні палки, за які зараз гнуть космічну ціну...!!! ІМХО! :?
Dima$ik

Сообщение Dima$ik »

Класна палка ще в продажі...! 8)
САША 1973

Сообщение САША 1973 »

Не спешите с выводами. Может ваш спининг не ломан, Предлагаю нехитрый способ проверки. Опустите в хлыст иголку на нитке.Если внутри все впорядке,то игла не дойдет до тюльпана сантиметров 15-18(зависит от внутреннего диаметра хлыста и толщины иглы) Дальше,думаю,понятно.
AngleR503

Сообщение AngleR503 »

Конечно прут не сломан :D :) :!:
Такая контора как Graphiteleader каждый день делает палки, у которых хлыст короче комля :lol:
Последний раз редактировалось AngleR503 14 окт 2014 18:12, всего редактировалось 3 раза.
Dima$ik

Сообщение Dima$ik »

Хороша річ чекає на нового власника :!:
KniGht

Сообщение KniGht »

відпиши в вк!
Dima$ik

Сообщение Dima$ik »

ПРОДАНО! 8)
Поднять тему

Вернуться в «Архив продаж»