PWV писал(а):ОВОД
Вот сообщение с оф. сайта:
"ProPank
28.04.2013
Фаворитовці вам що не важливо якої люди про вас думки??? в мене 4 ваших спінінги(не лагун) і на днях хотів взяти рецептор але нерви здали, ці криві кольца це … зборка катушкотримача просто самий дешевий китай, навіть тубуси і то криві! Я розчарований і від согодні буду писати тільки негативні речі про ваші вироби. Ви не маєте ні краплини поваги до людей вам би тільки нажитись!"
Человека просто достала кривизна этого мира

З фаворитів маю екслюзів732,професор732L,твіч спешл 702MH і варіта 662ML, з першими трьома всьо гуд а варіту замовив одну тоді попросив такуж саму але з рівним розташуванням кілець, вибрали, привезли. Замовив рецептор 772ML приїхав, звонять кажуть кольца рівні, їду за ним приїхав і офігів на фото з оф. сайту вигляд бомба а в реалі фуфел повний, хоть фурнітура і фуджі но зліпити єву з катушкотримачем без люфтів китайці не можуть і на ексклюзіві те саме. Кольца одне в прво друге в ліво що тут скажеш неш концепт! А тубус воше бомба купив новий в целофані, приїхав до дому пробую запхати дві палки в чохлах і туго йде вже думав вазіліном помазати аш потім побачив що тубус як банан зняв обшивку на трубі пише маде ін чіна ну думаю йоб вашу мідь китайці!