Только с рыбалки... (Архив 14)
-
pike71
-
Stas.
Размерчик рыбы не впечатляет,там же есть нечего
пускай себе росла бы дальше
мое мнение, щуку можно есть от 3 до 6 кг
судака от 2кг
пускай себе росла бы дальше
мое мнение, щуку можно есть от 3 до 6 кг
судака от 2кг
-
pike71
есть мнение, что мамок от 3-х и выше лучше не трогать. У них много икры и кулинарные свойства не те. Вкусовые тоже. Например, незафаршируешь. Шкуру не снять. Мясо (филе) сухое...
Лан... статус очистителя водоёмов я уже имею...
Очень жаль, что не я один перестаю писать отчеты именно из-за таких "оценок".
Скоро ресурс превратится в переписку "стаи товарищей" (ни кого не хочу обидеть, но по-другому не написать. Любой отчет "чужого" подвергается нападкам.)
Лан... статус очистителя водоёмов я уже имею...
Очень жаль, что не я один перестаю писать отчеты именно из-за таких "оценок".
Скоро ресурс превратится в переписку "стаи товарищей" (ни кого не хочу обидеть, но по-другому не написать. Любой отчет "чужого" подвергается нападкам.)
-
foxred
pike71 писал(а):Скоро ресурс превратится в переписку "стаи товарищей" (ни кого не хочу обидеть, но по-другому не написать. Любой отчет "чужого" подвергается нападкам.)
-
МИШОК
Был по местному. Щучка вялая , конечно относительно , видел с пяток выходов, один сход, три вытянул, одну выпустил, на воблере заменил тройники на овнер (жолтая бумажка). Потерял Орбита 80 дип.
Работала только Косадака. У колеги полтарушка взяла на Усами 5см. миношка какая-то, по глубине 30 см. не больше , сами удивились!

Работала только Косадака. У колеги полтарушка взяла на Усами 5см. миношка какая-то, по глубине 30 см. не больше , сами удивились!

-
синоптик
5.30 ранку. На термометрі -3. Ні хмаринки. Земля і трава біла від інію. Але передбачаю, що всеж сонечко зробить свою справу, і дещо прогріє повітря. Не поспішаючи збираюсь в дорогу. Пів години шляху (скоріш карієсу в асфальті) і я на місці. Головна мета - обкатати ультрик після пластичної операції. Пополоскав хвилин з десять приманки - обмерзає шнур, кільця. Вирішив перекурити. Стою підкурюю, спінінг під рукою, кейтех полощиться в воді, аж раптом вилітає окуняка, хвать приманку... Поки я туди-сюди - зійшов відірвавши майже всього (останнього в кольорі кола, клеєного, паяного, зі шматків зібраного але "кльового") свінг імпакта."Ага" - сказав я, одягнув на гачка мейсонівського шеді шеда, і зіструнив підряд трьох окунців:

Один з яких "мордатий".( Я сказав: "Мордатий!"):

Сдачок мовчав. Мовчав до обіду. І, лише збільшивши вагу грузика, на відстані забросу, другій чи третій паузі, кволо дибав приманку. Один додибався:

І все, як відрізало. Вирішив дочекатись заходу сонця, і не даремно:

Судак був хоч і зачотний, та якийсь недорозвинений, а саме - всі плавці дрібні, покручені. Щоб не псувати генофонд у ставку, вирішив не відпускати - віддав місцевому, на що той дуже зрадів такій люб'язності.
Сонце сіло - додому. Заморений та відпочивший.
Ото таке - маємо те що маємо.

Один з яких "мордатий".( Я сказав: "Мордатий!"):

Сдачок мовчав. Мовчав до обіду. І, лише збільшивши вагу грузика, на відстані забросу, другій чи третій паузі, кволо дибав приманку. Один додибався:

І все, як відрізало. Вирішив дочекатись заходу сонця, і не даремно:

Судак був хоч і зачотний, та якийсь недорозвинений, а саме - всі плавці дрібні, покручені. Щоб не псувати генофонд у ставку, вирішив не відпускати - віддав місцевому, на що той дуже зрадів такій люб'язності.
Сонце сіло - додому. Заморений та відпочивший.
Ото таке - маємо те що маємо.
-
Zerger
- Site Admin
МИШОК, синоптик,
Классные фотки! Отличная рыбалка!
синоптик, а это не берш, случайно?
Классные фотки! Отличная рыбалка!
синоптик, а это не берш, случайно?
-
синоптик
Zerger 100 клыкастый. Я сам раскраске удивился.
-
синоптик
Чей то не внимательный я сегодня.
Zerger, 100% клыкастый. Я сам раскраске удивился.
(вроде без ошибок
)
Zerger, 100% клыкастый. Я сам раскраске удивился.
(вроде без ошибок
-
Sh_Roman
- Moderator
Балаклея, прогулялись, пофоткал, по рыбе фоткать было нечего! :roll:

:wink:

:wink:
-
Zerger
- Site Admin
Талант!Sh_Roman писал(а):Балаклея, прогулялись, пофоткал...
-
marlboro
Народ...неделю назад в районе Гинеевки случайно забыл коробку с железками(блеснами)..Кто нашел-отпишитесь в лс(за награду))!!!
-
ГЕННАДІЙ
синоптик
Мабуть судак з корчів - вони зазвичай мають такий окрас.
Мабуть судак з корчів - вони зазвичай мають такий окрас.
-
BuzVik
Сильно ошибаетесь. осенняя СУПЕР, а вот весной ВЫ правыpike71 писал(а):Мясо (филе) сухое...
-
oll13
А моё, от 1.5 до 2кг.Stas. писал(а):мое мнение, щуку можно есть от 3 до 6 кг
А ещё на сайте зарегистрировано 14420 пользователей, и у каждого своё мнение :wink: .