Другого не получается. Спасибо Виталя!!!v_polubinskij писал(а):[/b]SerdgjkСерега развлекаешь домашний водоем, поздравляю с праздником и с удачной рыбалкой 8)
Только с рыбалки... (Архив 13)
-
Serdgjk
-
shaomen
вот это правильноРыбачег писал(а): Может я неправильный рыбак, я не растраиваюсь и не ругаюсь после схода рыбы, а наоборот радуюсь, что Она, рыба, спаслась, вырвалась, почесному, в борьбе за жизнь
-
$erg
мне в последнее время очень жаль ту рыбу, которую беру домой... 
-
v_polubinskij
не заходите в рыбный отдел магазина :lol:$erg писал(а):мне в последнее время очень жаль ту рыбу, которую беру домой...
-
Kalina
Когда будет выход окуня????
-
$erg
ну в смысле с рыбалкиv_polubinskij писал(а):не заходите в рыбный отдел магазина :lol:$erg писал(а):мне в последнее время очень жаль ту рыбу, которую беру домой...
-
vodolaz
Всмысле. Куда он должен выходить?Kalina писал(а):Когда будет выход окуня????
-
BLEACH
Наверно выход, всмысле - клёв.Так окунь ловится в течении всего года,на спин мне попадается практически каждый выезд,разумеется при наличии его в водоёме.
-
ГЕННАДІЙ
Сьогоднішнє свято незалежності я , незалежний від грошей, особливих матеріальних благ і всіх мінусів з ними пов"язаних, зустрів на рибалці. А від цієї залежності мабуть уже ніколи не звільнюсь, та і не хочу. :lol:
Не дуже хочеться описувати весь процес, опишу тільки "И ТОГО:"
И Того : мав п"ять, чи шість покльовок з одного місця, Одна була настільки дурнувата, що ледь спіннінг в руці втримав. Два, чи три окуня завели в корчі - не видер, хоча заброс був метрів 10-12. Два рази рвав шнур 12 лібриків при виважуванні. Такого знущання над собою і повного ігнору мене , як фізично-здорового 80_ти кілограмового дялька, я не можу пригадати.
Одного, самого слабенького, зумів взяти

Цей "слабак" потягнув на півтора кілограмма
Переплюнув я свій особистий рекорд в 1400 грм. Адреналін капав звідусіль
Видерав його з корчів і трави, в кращих японських традиціях - з вудкою в бублик і скрипом шнура в кільцях, тільки наглухо затягнутий фракціон мовчав, як партизан. Давно вже не брав окуня підсаком, а тут вирішив не легковажити, бачив, що іду на рекорд.
Не можу не похвалитись снастями: по спіннінгу я вже наблизився до ідеалу Вігур , здається, 722_гий до 7_ми грам і 8 лібрів - справжній басовик попрацював сьогодні за призначенням. Страдік 2500 американський з передаткою 6.0 - думаю, що більше року не проживе при таких навантаженнях, буду шукати щось ще швидше і потужніше. Шнур - все просто і дешево G-soul PE YGK_овський 12 лібрів - добротний шнур. І саме головне приманка
Відкриття сезону для мене SL-Remix 3'' - унікальна резина! Як вона ловить рибу!... Я дуже люблю міняти приманки, буває, що через заброс ставлю щось інше і не залежить бере риба , чи ні. А сьогодні тупо прив"язав осет до флюра і цілий день відрибачив СЛ_кою. Ось ті, що ще не повідривав сьогодні

На вечір почали брати 30_ти грамові шибзики :lol:

І я "с чувством глубокого удовлетворения" і з кілограмом окунців погріб додому.
Опс! Зовсім забув :roll: : окуня я відпустив - Їсти маю що, і маю ще глибоке переконання, що такі екземпляри потрібно відпускати, тоді вони і будуть в наших водоймах. А може ще мені колись попадеться, тільки вже підросте грам на 200 :lol:
Резюме: Жизнь удалась! Чого бажаю і Вам
Не дуже хочеться описувати весь процес, опишу тільки "И ТОГО:"
И Того : мав п"ять, чи шість покльовок з одного місця, Одна була настільки дурнувата, що ледь спіннінг в руці втримав. Два, чи три окуня завели в корчі - не видер, хоча заброс був метрів 10-12. Два рази рвав шнур 12 лібриків при виважуванні. Такого знущання над собою і повного ігнору мене , як фізично-здорового 80_ти кілограмового дялька, я не можу пригадати.

Цей "слабак" потягнув на півтора кілограмма
Видерав його з корчів і трави, в кращих японських традиціях - з вудкою в бублик і скрипом шнура в кільцях, тільки наглухо затягнутий фракціон мовчав, як партизан. Давно вже не брав окуня підсаком, а тут вирішив не легковажити, бачив, що іду на рекорд.
Не можу не похвалитись снастями: по спіннінгу я вже наблизився до ідеалу Вігур , здається, 722_гий до 7_ми грам і 8 лібрів - справжній басовик попрацював сьогодні за призначенням. Страдік 2500 американський з передаткою 6.0 - думаю, що більше року не проживе при таких навантаженнях, буду шукати щось ще швидше і потужніше. Шнур - все просто і дешево G-soul PE YGK_овський 12 лібрів - добротний шнур. І саме головне приманка

На вечір почали брати 30_ти грамові шибзики :lol:

І я "с чувством глубокого удовлетворения" і з кілограмом окунців погріб додому.
Опс! Зовсім забув :roll: : окуня я відпустив - Їсти маю що, і маю ще глибоке переконання, що такі екземпляри потрібно відпускати, тоді вони і будуть в наших водоймах. А може ще мені колись попадеться, тільки вже підросте грам на 200 :lol:
-
JROCKY
RESPECT!ГЕННАДІЙ писал(а):Опс! Зовсім забув :roll: : окуня я відпустив - Їсти маю що, і маю ще глибоке переконання, що такі екземпляри потрібно відпускати, тоді вони і будуть в наших водоймах. А може ще мені колись попадеться, тільки вже підросте грам на 200 :lol:
Побольше бы рыбаков с таким взглядом на рыбалку, а не "хапуг", которые забирают все, что попалось, а потом плачу, что сетями всю рыбу выбили :evil: .
-
пасечник
Вiтаю 80-кiлограмового Дядьку! :lol: Давно не видел таких окуней.
-
SVIRID777
Хороший отчет, отличный трофей