Добрий день шановне товариство!
Хотілося б почути вашу думку щодо силікону maria mamma worms. Зокрема цікаво дізнатися які з приманок цієї фірми є більш ефективними, в яку пору року, за яких умов тощо.
Зі свого боку хотів би запитати ось про що. Нещодавно я придбав собі одну з моделей силікону цієї фірми під назвою maria mamma worm seа monkey розміром 1,2 дюйми. Може я помиляюсь, але судячи з назви це приманка для морської рибалки? В будь якому разі найближчим часом спробую розловити її в прісноводних умовах, після чого обов'язково повідомлю вам своїх враження.
Maria
-
jilik
seа monkey - №1 по ставриде...
-
Branko
серйозно? :o А звідки така інформація, якщо не секрет?
З того, що я вичитав в Інтернеті ця приманка не є їстівною, проте всередині містить певний атракт. Навіть німці колись нахвалювали цю гуму... [youtube]YR0SDmeX20c[/youtube]
З того, що я вичитав в Інтернеті ця приманка не є їстівною, проте всередині містить певний атракт. Навіть німці колись нахвалювали цю гуму... [youtube]YR0SDmeX20c[/youtube]
-
Sergo
Атрактант внутри, больше предназначен для рыбаков а не рыбы. :lol: Силикон жестковатый, несъедобный и непахучий, правда, и неубиваемый.
-
Branko
Те що вона не їстівна і непахуча - факт! Тим не менше ця приманка містить в собі якусь "сіль", яка, можливо, інколи допомагає привабити хижака. Але це лише гіпотези. Я поки що не ловив нею, тому висновків поки що не робитиму.
-
Serega79
Данные приманки сделаны из резины, в отличие от других "силиконовых" приманок которые делают из пластифицированного поливинилхлорида. На "морскую обезьяну" не плохо ловил окуня на дроп шоте.