Обзор съедобной резины
- Triton
- Благодарил: 126 раз
Это сообственные фантазии судачей поклевки на яву
синоптик спс.я да же понятия не имел,вот оно что.Я как бы не нырял и не наблюдал как он питается.Но слышал,мол все зависит от настроения рыбы,думаю так же от характера проводки и типа приманки как объекта жертвы.Т.е.судачья поклевка зависит от многих факторов возможно присущих к данному водоему и это уже дело практики.
Судак бьет жертву жаберными крышками,возможно если это стая.
Кусает клыками одиночную жертву.
Прижимает к грунту.
Или просто отгоняет не желательных гостей.
Все это выражается как позыв в руку.Отсюда наверное и промахи.
Теперь понимаю,когда говорят что судак любит частый замен приманки или ее подбор под свом условия и характер рыбы.
синоптик спс.я да же понятия не имел,вот оно что.Я как бы не нырял и не наблюдал как он питается.Но слышал,мол все зависит от настроения рыбы,думаю так же от характера проводки и типа приманки как объекта жертвы.Т.е.судачья поклевка зависит от многих факторов возможно присущих к данному водоему и это уже дело практики.
Судак бьет жертву жаберными крышками,возможно если это стая.
Кусает клыками одиночную жертву.
Прижимает к грунту.
Или просто отгоняет не желательных гостей.
Все это выражается как позыв в руку.Отсюда наверное и промахи.
Теперь понимаю,когда говорят что судак любит частый замен приманки или ее подбор под свом условия и характер рыбы.
- VOLODYA
- Благодарил: 1 раз
Yan85 писал(а):..."съедобный" силикон или просто китайская потделка под кейтеч...
і перше і друге IMHO
Має надто сильний різкий запах (велика концентрація домішок) ловить, але звичайна резина також ловить.
Порівнював з іншими виробниками KEITECH, REINS, GaryYamamoto, Tsunekichi (по пасивному окуню) програє, як на мене краще вже звичайний МАNNS.
Звичайно, що знайдуться риболови, які будуть його хвалити, це нормально, але я особисто від покупки виробів даного виробника відмовився.
Продукт даної фірми випробовував осінню і в грудні (20-30 рибалок).
VOLODYA писал(а):Yan85 писал(а):..."съедобный" силикон или просто китайская потделка под кейтеч...
і перше і друге IMHO
Має надто сильний різкий запах (велика концентрація домішок) ловить, але звичайна резина також ловить.
Порівнював з іншими виробниками KEITECH, REINS, GaryYamamoto, Tsunekichi (по пасивному окуню) програє, як на мене краще вже звичайний МАNNS.
Звичайно, що знайдуться риболови, які будуть його хвалити, це нормально, але я особисто від покупки виробів даного виробника відмовився.
Підтримую. При тому, що люблю всілякі новинки, навіть пачки собі не взяв.
VOLODYA писал(а):Yan85 писал(а):..."съедобный" силикон или просто китайская потделка под кейтеч...
і перше і друге IMHO
Перепрошую,алє мені здається що Ви не дуже активно його тестували.Лювлю на Mayson з середини осені,ловить дуже не погано,особисто мені подобається і моїм товаришам також.Великої різниці в кльові між ним та іншою їстівною гумою не бачив,а коштує набагато дешевше,були випадки коли він дуже непагано вистрелював по пасивному окуню та судаку.До того ж порівняно з тим же Кійтеком він набагато міцніший.Все це моє особисте ІМХО
- VOLODYA
- Благодарил: 1 раз
fishjeka писал(а):...були випадки коли він дуже непагано вистрелював...
Вистрілити може і жуйка "орбіт".
Я не сказав, що вона не ловить, а лише порівняв з іншими.
Міцність приманки в мене не є приорітетом в даному виді рибальства (швидше обриваю ніж зношується) та й амінокислоти теж розчиняються з часом у воді і не купую 2-3 пачки на сезон.
Щодо активності, Мейсон був у воді практично на кожній джиговій рибалці, тому було зроблено такий висновок.
Yan85 просив його порівняти, я висловив свою думку. а порівнювати в мене є з чим можете повірити на слово.
Та кожна прианка має зміст і на кожну треба ловити правильно. Я ,наприклад, не розумію навіщо використовувати дорогу і тендітну їстивну гуму на щуку, чи на судака на течії. Сам ніколи не ловлю судака на Кейтеч - переваг не бачу. А от Мейсоном з його формою під кейтяху, міцною резиною і демократичною ціною думаю буду . Зрозуміло, що по вередливому окуню і на водосховищі вже підуть всякі Бейтбрізи, Кейтечі, Тсуніки, а на річці зовсім інша філософія