Игорь64 писал(а):Нужен комплект и для мульт и для мясо...Плиз
Для мясо... такі змазки нафік не потрібні :wink:
Хіба що в ролик... (практично не вимивається водою)
А от для мульта ZPI це просто необхідність. ИМХО
Особливо відчутна різниця на кераміці.
P.S.
Густа використовується і для шестерень мясорубок, але не кожному пораджу туди лізти.
Доречі можете проконсультуватися з Максимом (Джакалом) впевнений, що він особливо дорогі моделі безінерційок балує саме такими змазками :wink:
Чомусь думаю, що всі хто розуміється на цьому скажуть, шо кращих змазок за ZPI не існує взагалі, нанотехнології і все таке...
Принаймі я не чув щоб щось було подібне в якогось іншого виробника.
Всі вони вироблені і придбані в Японії.
Після того як я спробував змазки ZPI, всі свої аерозолі і тюбики масел DAIWA i SHIMANO я використав для змащування замків і завісів на вхідних дверях помешкання

(їйБогу не брешу)
P.P.S.
Для подальшої зручності прошу користуватись умовною нумерацією:
1-гель
Призначений для змащування червяка лісоукладувача мультиплікатора. Практично не вимивається водою, не клеїть на себе різне сміття, нуль тертя.
Де може бути примінений в мясорубці не знаю

Можливо змащувати відкидний механізм дужки..., думаю то-шо-дохтор приписав :roll:
2-рідка олійка
Призначення - підшипники з нержавійки, підшипники високошвидкісні, керамічні. Практично не вимивається водою, не клеїть на себе різне сміття, нуль тертя. Основна перевага даного масла - мінімальне гальмування підшипника і суттєве збільшення моторесурсу.
3-густа змазка
Призначена для змащування шестерень головної пари (мульти, мясорубки). Осі шпулі мультиплікаторів (торці), а також різних механізмів катушки, що потребують хоч якогось зменшення тертя.
Не димить, не шипить, не піниться, лікує різного роду мікроскопічні пори, одним словом "Эликсир молодости" для головної пари шестерень.