Krasnov
Якщо не треба ловить на ваги у грамм півтора, то я б замовив Ci4 Soare 76 ULT.
Arion трохи заслабий для цих ваг, Азура - це більше універсал, блак сван як на мене гіперкосмічні гроші коштує. Але якщо обирати з цих трьох, то мабуть узяв би Азура.
Лучшее микроджиговое удилище до 200$
- NIKkoz
- Благодарил: 1577 раз
Krasnov Під ваши потреби,я б без сумнівів обрав би:Азура Х-Гейм 76,тим паче,я тестував і довільно довго ловив цей моделью,про свої враження,я викладував у профільний темі.
-
Krasnov
- Благодарил: 9 раз
А що Ви скажете про Azura X-Game X76ULS?NIKkoz писал(а):Krasnov Під ваши потреби,я б без сумнівів обрав би:Азура Х-Гейм 76,тим паче,я тестував і довільно довго ловив цей моделью,про свої враження,я викладував у профільний темі.
Варте уваги?
- NIKkoz
- Благодарил: 1577 раз
На жаль цю версію Х-Гейма 76ULS,не тримав.Тубулярник мені зайшов дуже вдало,це не зважаючи,на те,що я маю для МДЖ гарну Шиманівську паличку,як раз для таких вагів 2.5-4.0 гр.Вона чудово зайде не тільки під окуня,тай для судака,так щуки.Переглянте мої пости,у темі Азура.Krasnov писал(а):А що Ви скажете про Azura X-Game X76ULS?NIKkoz писал(а):Krasnov Під ваши потреби,я б без сумнівів обрав би:Азура Х-Гейм 76,тим паче,я тестував і довільно довго ловив цей моделью,про свої враження,я викладував у профільний темі.
Варте уваги?
-
Krasnov
- Благодарил: 9 раз
Я читав Ваші пости. Дякую за допомогу.NIKkoz писал(а):Переглянте мої пости,у темі Азура
- sid666
- Благодарил: 4 раз
Доброго вечора колеги. В мене тут пару друзів хочуть замінити свої бюджетні спіннінги на щось більш приємніше. Умови:
Ставки. Глибина переважно до 3 метрів. Риба : окунь, рідко щука в прилові до 500 грам. Робочі ваги 0,7-3грама + приманка до 2д.
Ну і саме головне цінова політика. Це до 200 уе. Але за бу.
Ставки. Глибина переважно до 3 метрів. Риба : окунь, рідко щука в прилові до 500 грам. Робочі ваги 0,7-3грама + приманка до 2д.
Ну і саме головне цінова політика. Це до 200 уе. Але за бу.
Доброго часу доби. Порадьте будь ласка sul спінінг з верхнім тестом до 3-4г. Мінімальна, комфортна, довжина- 602. Ідеальнадовжина- 70-706. Ще цікаво, чи хтось мав можливість порибалити патичками shimano soare bb (tt) s70sul-s, або ss s73sul-s?
-
Tomsat
- Благодарил: 57 раз
Пес... Які завдання плануються і шнур?
Бо в шиманоських Soara'x потрібно дуже уважно дивитися на їх ТТХ та вміст карбону. Бо там є і таки вудки, які по строю схожі на помісь арійника та мебарки. Наприклад, згадана Вами SS-ка, 18-го, здається, модельного року. BB солідку, я б взагалі не рекомендував.
Бо в шиманоських Soara'x потрібно дуже уважно дивитися на їх ТТХ та вміст карбону. Бо там є і таки вудки, які по строю схожі на помісь арійника та мебарки. Наприклад, згадана Вами SS-ка, 18-го, здається, модельного року. BB солідку, я б взагалі не рекомендував.