Rufusss писал(а):
Zerger писал(а):
У меня отлично работал Smith Camion Magnum SSR в цвете #08
Привет,не могу найти в Украине,может ссылкой поделишься, если есть
Каміончики сср в 01 і 08 кольорах на Ібісі є,при чому по адекватній ціні,коли немає в наявності,то можна начебто по предзаказу замовляти.Я брав там же цією зимою.
А на рахунок кращих воблерів сезону 2018:
1)Tsuribito Pike Strike,японська репліка від дітища Bassday на всім відомого Tiny Magallon,яка по своїй грі перевершила оригінал,маю обох,є можливість порівняти.У Tsuribito помітно живіша гра,також у нього трохи глибший горизонт проводки і легший контроль приманки за рахунок більшої лопатки,і головне-дуже яскраво виражений ролінг,у тініка такого немає.Повільний м'який помираючий твічінг творить чудеса.На Пайк страйк за неповний осінній сезон було спіймано близько півсотні хвостів.Зимою теж ловив тільки на нього і Jackall Baby Giron.По якості воблер на рівні Тініка,при цьому коштує майже втричі дешевше.Дуже здивований,що воблер такий непопулярний.Я би навіть сказав так-якшо на місці щука не клює на Тсурібіто,то її або тут немає,або вона вже не клюне ні на що.
2)Duel Hardcore Shallow та Surface Crank,братці-акробати,парочка прекрасних кренків,якими можна обловити всі основні горизонти,часто доловлював ними рибу після товариша зі "стандартними" приманками-твічевими мінохами чи попперами.Хороші розвідники,особливо для облову обширних акваторій.Дуже шумні,летять як пулі.В магазині можна купити по 200 грн,смішні гроші як для японців.Прекрасна якість(на відміну від дітища Duel-нинішніх Yo-zuri,яких зараз роблять у Філіпінах,із чотирьох нових воблерів два було з дефектами,в одному навіть тріщина поперек корпуса).
3)Strike Pro Cranky 40,репліка на всім відомого чабіка,ловить все,іноді навіть щуку ловив не гірше від твічевих щучих мінох.Цей карапуз допоміг виграти місцеві змагання.
4)Yo-zuri 3d flat crank,всім відомий легендарний кренк,який виручає навіть у повне безкльов'я,в моїх руках максимально ефективний при комбінованій проводці-неспішній рівномірці з періодичним акуратним твічінгом.До речі у мого кренка яскраво-зелений колір CL,хоча всі начитались форумів та ганяються за одним тільки Gl,повністю ігноруючи всі інші.
Рейтинг такий нестадартний скоріше за все тому,що воблерний арсенал в минулому сезоні у мене був дуже скромний,за зиму затарився усім,чим хотів,так що в 2019 рейтинг може помінятися кардинально