Продам нову, професійну інерційну катушку Нельма, брав дві штуки, одну для себе іншу для друга, але той виїхав за кордон тому одна лежить без діла. В комплекті коробка, катушка, мішечок для неї, масло, запасні шайби, інструкція і гарантія на три роки.
Сам такою користуюсь і досить задоволенний, катушка легенька 209гр, хід бархатний, міцна, надійна, нічого не скрипить, не люфтить. Кидати нею зовсім легенько, настройки прості, ніяких борід і перебіжок, в порівнянні з мультиплікаторами небо і земля. Ловля джигом через фігу просто супер, все в руку, покльовка як удар током, при ловлі в проводку вона просто не замінна, жилка плавно рівномірно сходить з катушки, постійно натяжка а відповідно й контакт з поплавком, своєчайна підсічка. Дуже приємно ловити із поплавками сбіруліно, під час проводки нитку пропускаю через пальці і всі дотики риби й покльовки гарно відчуваються, пропустити неможливо, також ловлю нею джерками, воблерами з попатками, більшими вертушками ну і звісно коливалками. Одним словом універсальна катушка при роботі з приманками від 6гр до 200гр, не буду багато писати бо в мережі інформації багато, а якщо когось конкретно щось зацікавить відповім в ПП.
Як бонус покупцю катушки подарую 100м нового шнура Салмо Еліт Брейд 0,2мм, зелений, власне таким користуюсь також, хороший надійний шнур, не ворситься, міцний.
Також новий, води не бачив, воблер легкий джерк, Салмо Слайдер 7см, тонучий, колір RR.
Ще два водоналивні поплавки сбіруліно, також нові.
Все нове, тому фото нема смислу робити, але для реального покупця можу вислати фото всього на почту.
Ціна всього 850грн (купляв катушку за 1150грн, шнур 200грн, воблер100, поплавки 50грн).
Також можу обміняти на риболовні снасті, такі як мікроджиговий спінінг або комплект спінінг +катушка, болонську вудочку з катушкою чи без..., відповідно до цінової категорії. Розгляну абсолютно всі пропозиції.
Відправлю Новою Почтою, гроші можна на карточку Приватбанк.
За деталями звертайтесь в ПП або 0937596396 Роман.
|