Харьковский спиннинг

Форум о рыбалке

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 387 ]  На страницу Пред.  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 26  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 13 янв, 2012 Пт 12:38:53 

Благодарил (а): 126 раз.
Тому, що катушка розміром 2500-3000 і вагою 220-240г в магнієвому корпусі була б ідеальним варіантом.
Согласен идеально но опять же смотря для какокго способа ловли.
Надо исходить из поставленных задач,конкретная снасть.
Из вышесказанного я так понимаю,что и DAIWA и SHIMANO отличные катушки,но у каждой свои задачи.
Мне лично не понятно применение безинерционных катушек для твичинга.Как не крути,это не есть спиннинг.Помоему это породия.От сюда и вытекают вопросы что лучше DAIWA или SHIMANO.На самом деле,не в качестве катушек проблема.Проблема в рыболове,который лепит то что якобы входит в пазы катушкодержателя и по ходу ловли извлекает выводы и судит того или иного производителя.Это не есть оценка внутреннего и наружного содержания катушки.
То же самое что к легковой машине поставить колеса от трактора разных "крутых" производителей и добиватся баланса и удобства при езде по нормальному и качественному асфальту. :D

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 13 янв, 2012 Пт 12:53:16 

Благодарил (а): 1 раз.
Triton писал(а):
Мне лично не понятно применение безинерционных катушек для твичинга.Как не крути,это не есть спиннинг.Помоему это породия.

Цікава думка 8)

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 13 янв, 2012 Пт 13:07:05 

Потрібно напевне собі на УЛ поставити бочечку АBU і це буде "Феррррарі"

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 13 янв, 2012 Пт 13:29:51 

Благодарил (а): 0 раз.
Triton писал(а):
Мне лично не понятно применение безинерционных катушек для твичинга.Как не крути,это не есть спиннинг.Помоему это породия.

По-моему, Вы немного перечитались форумов. "Не читайте до обеда советских газет" :)

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 13 янв, 2012 Пт 14:08:28 

Благодарил (а): 104 раз.
Triton писал(а):
Чем Вам так мясорубки насолили? А те, кто их использует для твича- лох печальный? Было бы интересно посмотреть на заброс и проводку мультовой снастью к примеру Тини Фрая 38 или 50. Не надо так безаппеляционно заявлять, что твичить можно лишь мультами, могут засмеять или усомниться в компетенции.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 13 янв, 2012 Пт 20:57:25 

ВікторGVS писал(а):
Так Ви ж самі того чоловіка з толку збиваєте.. Я лише намагався поправити. Тому, що катушка розміром 2500-3000 і вагою 220-240г в магнієвому корпусі була б ідеальним варіантом. Але за 2000грн такої не дістанеш. Тому є дві альтернативи: або важка за 300г металічна, що на спініг до 15г забагато, або компроміс у вигляді легкої катушки в углепластиковому корпусі, яка підійде і по балансу, і справиться з тими ж 8г мінохами.

Ну ось , я бачу, що ви теоретик в чистому вигляді і перечитались форумів. А практика така - за один - два сезони твіча воблерами до 8_ми грам я майже вграв Сертат Гіпер 2500.
Я на початку своїх окуневих рибалок мав одну котушку Техніум 4000 , яка стояла на Басс Про Шоп до 14_ти грам . І повірте, що ніякого дисбалансу не виникало доки не спробував Сертати і Екзісти. Зараз кунечно вже балуваний. А тоді все було добре - людина до всього звикає. Зате не міняв котушки раз в рік.
Практика така, що за 2000 грн навіть Стеллу можна купити на іБеї, не кажучи вже про інші катушенції.
Тому і писав, що краще взяти надійнішу, довговічнішу. Чоловік з останніх грошей хоче взяти гарну, якісну снасть, а ви свою начитанність демонструєте і шаблони форумні викладаєте.
Ще раз повторюю - я не теоретик, говорю про те що спробував, про те , чим рибачив, а не прочитав.
P.S Спін у чоловка 2.20 і не самий легкий - це про баланс. :wink:

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 13 янв, 2012 Пт 21:39:07 

ГЕННАДІЙ писал(а):
Тому і писав, що краще взяти надійнішу, довговічнішу

ГЕННАДІЙ писал(а):
Спін у чоловка 2.20 і не самий легкий

Напевне щось пропустив. ГЕННАДІЙ так, що Ви людині порадили?

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 13 янв, 2012 Пт 22:20:22 

ГЕННАДІЙ писал(а):
Практика така, що за 2000 грн навіть Стеллу можна купити на іБеї, не кажучи вже про інші катушенції.
:wink:

ну ти Гєна загнув, тею Стеллою напевно кальмарів зловили три тонни і від неї залишилась тільки назва

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 13 янв, 2012 Пт 22:22:46 

VOLODYA писал(а):
Напевне щось пропустив. ГЕННАДІЙ так, що Ви людині порадили?

В тому то й спрва, що нісенітнецю...
Цитата:
А практика така - за один - два сезони твіча воблерами до 8_ми грам я майже вграв Сертат Гіпер 2500.
Я на початку своїх окуневих рибалок мав одну котушку Техніум 4000 , яка стояла на Басс Про Шоп до 14_ти грам . І повірте, що ніякого дисбалансу не виникало доки не спробував Сертати і Екзісти.

:DПосміявся. БПШ до 14г, причому практично переконаний, що це або Біонік, або Екстрім, а якщо і Д.Моріс, то, практично, те саме, - це дрин, якому 4000-ий розмір, те що лікар приписав. :) Про який нах. окуньовий спінінг мова??? Непоганий універсал і не більше. :) Тим більше , Ви ж 7 років ним ловите??? Що сталося з Сертейтом Гіпер на 8 г воблерах??? Жах :)
Якщо Ви практик з Екзістом в одній руці і Сертейтом в другій, то просто назвіть конкретну модель катушки, з урахуванням наявного великого досвіду, яка б підійшла, для твічінгу 8г мінох в бюджеті до 2000грн? Але ж не потрібно городити несенітницю про "только не в магниевом корпусе"

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 13 янв, 2012 Пт 23:31:39 

Господа!
Этот спор бесконечен и бесцелен: сколько людей - столько и мнений. Помимо этого, суровая реальность накладывается на пыльную теорию:
1. Нет двух одинаковых катушек даже одной модели ни той, ни другой фирмы. В любой из них есть место не только явному браку, но и неким индивидуальным особенностям сборки. Так что говорить о том, что "я сломал Дайву, поэтому она дерьмо!" - это просто глупо.
2. Помимо этого у каждого из нас свои руки и голова. Т.е. каждый твичит/джигует по-своему. И сил у каждого индивидуально. И кто-то спин с катушкой на землю кладёт, кто-то кидает, а кто-то чехольчик имеет для катушки на этот случай.
3. Каждый делает выбор для себя. Я с самого начала ловлю Дайвой. Мне нравится ход. И всё устраивает. Даже цена - я свой Сёртэйт 2500 старого образца купил на распродаже за те же 2500 с копейками.
4. И последнее. Возможно, если бы я ездил на рыбалку 80-100 раз в год, я бы вступил в дискуссию с фактами и криками. Но я езжу на рыбалку в год где-то раз 30-40. И большинство тех, кто спрашивает тут мнения, ездят столько же или ещё меньше. Так что о том, что хуже и что лучше, они скорее всего никогда не узнают. Ибо, как ранее писал Сергей Zerger, катушка "быстрее надоест, чем сломается" :)
С уважением.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 13 янв, 2012 Пт 23:47:46 

ВікторGVS
Ви глупо виглядаєте зі своїми клаптями форумної інформації , які знаннями не можна назвати. Мій Бас Про був куплений давним-давно на бухарі, коли ви ще навіть не мріяли про Мікадо :wink: . І це судачий спін. Окунів я ловлю досить не маленьких і не в самих простих умовах (не заставляйте виставляти фотки інакше вам буде неудобно ) так, що він якраз був доречний. Зараз цей спіннінг стоїть в кутку на заслуженому відпочинку. Техніум 4000 це котушка, яка важить , здається, 380грм і "те що лікар прописав" це був Евід 8.6" до 28_ми грам, а не семи-футовий коротун. Ви ж такий борець за баланс - мелете дурниці :wink:
Якщо хочете знати, що сталось з Сертейтом, запитуйте в корректній формі, можливо дам відповідь, а може і ні - не дуже ви мені цікаві. :lol:
ВікторGVS писал(а):
Якщо Ви практик з Екзістом в одній руці і Сертейтом в другій

У мене ще було багато котушок. Перерахувати ?
ВікторGVS писал(а):
назвіть конкретну модель катушки, з урахуванням наявного великого досвіду, яка б підійшла, для твічінгу 8г мінох в бюджеті до 2000грн?

Легаліс.
ВікторGVS писал(а):
Але ж не потрібно городити несенітницю про "только не в магниевом корпусе"

Назвіть хоч одну в магнієвому корпусі яка була у вас :?:

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 13 янв, 2012 Пт 23:49:42 

Demidrol писал(а):
Господа...

Ці особливості знаючь майже всі.
Але...теми створюються для того, щоб ЩОСЬ ПОТРІБНЕ виокремити.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 13 янв, 2012 Пт 23:55:43 

[quote="Demidrol"]Господа!
Этот спор бесконечен и бесцелен: сколько людей - столько и мнений.
Так оно и есть, и в самую точку. :)
А шо делать? :D...... А когда делать нечего, почему бы и не по))))ть о любимом хобби?
В конце концов, форум для того и создан. :)
Просто не нужно воспринимать все написанное здесь как истину в последней инстанции. Главное читать и фильтровать, и делать выводы.

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 14 янв, 2012 Сб 0:38:04 

Всіх з Старим Новим Роком!!!

ГЕННАДІЙ писал(а):
Легаліс

З якою шпулею вона по-моєму схожа на Екселер?

Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 14 янв, 2012 Сб 0:48:38 

Чому не Сол чи Калдія?

Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 387 ]  На страницу Пред.  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 26  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа