Продам Daiwa Revros MX 2004!!!Я перший власник.Купив її в кінці Грудня.Відловив нею 11 рибалок!Повна комплектація (коробка,фірмовий чехол,документація та шайби)!Ловив нею лише на мормишки,т.я. стояла на area палці!Катуха не падала і не купалась!Ззовні взагалі не має подряпин,зовнішній стан,такий,як з магазину (на фото видно)!Але в катухи є один нюанс з ГП!Як тільки я її купив,я одразу ж відправив її на тюнінг Горпінченку.Згодом він мені передзвонив і сказав,що в катухи є заводський брак:перекос ГП!Поправити його ніяк не можливо!Але також він сказав,що можливо у міру зносу ГП вона ПРИТРЕТЬСЯ І ПРОБЛЕМИ НЕ СТАНЕ!!!Отже якщо використовувати її з розумом та вчасно робити ТО,то вона прослужить ще не один сезон!Також він зробив їй повне ТО і доставив один підшипник в ролик!Люфт є тільки у кнобі (проблема всіх ревросів) та мінімальний люфт ГП і то,тільки якщо при стопорі заднього ходу СИЛЬНО потягнути назад ручку і якщо ГП буде в певному положенні (що буває доволі рідко)!Під час ловлі ці дефекти взагалі не помітні!На перших рибалках самі усе зрозумієте!)Продаю,т.я. нано не моє,хочу собі катуху більшого розміру під лайт!)
Ціна:ПРОДАНО
Оплата на карту ПБ або наложка (як вам завгодно)!!!
Відправлю НП або віддам з рук в руки (м.Хмельницький)!!!
За додатковими фото та запитаннями звертайтеся в ПП або телефонуйте за тел.:097 740 дванадцять 87!!!