Харьковский спиннинг

Форум о рыбалке

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Правила форума

Посмотреть правила форума

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 27 ноя, 2021 Сб 9:35:17 

Благодарил (а): 1 раз.
продам шикарнейшую палочку которую тяжело купить даже в интернет магазинах, Это же не
UFM какой то ))))) Abu Garcia Hornet Stinger HSC 6112M MGS Long 3/16 3/4 oz РОСТ 2,11 OZы хуёZы
в простонародье 5 -21 грамм.Когда берешь это чудо инжинерной мисли в руки то понимает даже делитант что в руках уникальная вещь.Такой себе,,, БЭНТЛИ,))))
На самом деле очень и очень достойный инструмент,который по чуйке,по прочности и даже по красоте,,не уступает топовым спиннингам,А цена всего тоОГо 5 тыщь гр.Не бит не крашен,не тонул,состояние идеальное.Хотел попробывать перейти на муль, так и хочу ,потом,Спин в идеале.Ну и плюс катуха две шпули dw. zillion морская серия.Но про катушку по телефону, 100 баксов.Тут не читаю не отвечаю на вайбер телегу 0667748185 Александр

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 дек, 2021 Сб 9:51:04 

:mrgreen:

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв, 2022 Ср 4:04:31 

Усім привіт хто читає це)
Змушений написати тут, так як Олександр не відповідає на мої повідомлення в вайбері.
Є нормальною практикою коли ми скидуємо предоплату продавцеві за доставку при покупці снастей, так роблю я і майже всі на цьому форумі, щоб снасті не катались просто так) Це гарантія серйозних намірів покупця.
Та що робити коли вже продавець не виконує свою частину роботи: не відповідність стану лоту, не відповідність заявленної комплектації, приховані дефекти і тп. Я вважаю що продавець повинен нести відповідальність за те що він вказує в описі і що обіцяє клієнту.
Так от, менше лірики і до діла...
Я купляв в Олександра катушку Daiwa Zillion за 100 баксів з двома шпулями, принаймі спробував купити)
Надіславши предоплату в розмірі 150грн на пошті я отримав катушку з однією шпулею, не рідною щокою з тормозами, яка не відкривалась...решту за ці гроші було ніби в порядку.
Я відмовився від катушки і сказавши Олександру про це все захотів свій аванс назад. Олександр погодився і все ніби норм, він просто забув покласти шпулю, а катушку вже давно не відкривав, тому й не знав про те чи кришка відкривається чи ні.
Та пройшов вже майже тиждень, а своїх коштів я не отримав, гроші не великі, та тривожить сам факт.
Це повідомлення для тих хто хоче купити щось в даного продавця...
Хоч ціна була 100 баксів, при покупці виросла до 3000грн, стан снасті не відповідає тому що говорив продавець і банально дитяча поведінка з незавершеністю справи до кінця.
За майже 10 років на форумі я якось навчився довіряти форумчанам і сам стараюсь максимально на це працювати, але з таким я стикаюсь вперше.
Для форумчан - акуратно з Олександром...
Для Олександра - я так і не отримав кошти)

Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа