Эхолот для каяка
-
Oleksii
Эхолот для каяка
Ребята, планирую взять широкий рыбацкий каяк, очень хочется на него поставить структурник, но боюсь, что в случае, если все же перевернусь, то он прийдет в негодность. Вопрос, есть ли водонепроницаемые структурники или как можно защитить стандартный структур сканер от воды? Спасибо
-
Zerger
- Site Admin
Эхолот для каяка
Oleksii, если не дождётесь ответа в паблике - попытайте Женю (Старпом) в личке - он на каяках собаку съел.
-
Oleksii
-
рибак
Эхолот для каяка
в суму до 1000 уе водонепроникних незустрічав в них стандарт (IPX7) по простому дощик витримує та недовготривале занурення до 2 метрів.
маю подібну проблему рішення наступне-ящик герметичний зверху прозорий пластик кнопки натискаються зображення є ущільнення за допомогою микропористої резини ширина 1,5 см по площі притискання.
маю подібну проблему рішення наступне-ящик герметичний зверху прозорий пластик кнопки натискаються зображення є ущільнення за допомогою микропористої резини ширина 1,5 см по площі притискання.
-
Sergii Doc
Эхолот для каяка
Олексію,Oleksii писал(а):Ребята, планирую взять широкий рыбацкий каяк, очень хочется на него поставить структурник, но боюсь, что в случае, если все же перевернусь, то он прийдет в негодность. Вопрос, есть ли водонепроницаемые структурники или как можно защитить стандартный структур сканер от воды?
то чи вдалося реалізувати плани з каяком?
Купили каяк від Колібрі, чи якийсь іноземний?
Який взяли ехолот?
Поділитесь схемою встановлення ехолота, враженнями та порадами?
Окрім того, цікаво:
електромотор теж поставили? який? прив'язували до ЖПС ехолота?
встановили датчик намертво - чи можливо перенести ехолот в інший човен? Ззовні на трубцині чи вмонтували?
якщо ідете на веслах середньою річкою (Десна, Ворскла і т.п) - якими функціями встигаєте користуватись, а якими - ні?
Встигли вже його викупати в річці?
Щось іще цікаве/практично корисне підкажете?
Я теж думаю на свій каяк поставити
Буду вдячний за відповідь
Сергій