Спиннинги Ever Green

Обсуждение снастей для спиннинга: обзоры и отзывы, вопросы и ответы
Vados91

Спиннинги Ever Green

Сообщение Vados91 »

rex писал(а):Спиннинг хороший берите. :D Вы не правильно задаёте вопрос ,для каких условий Вы его выбрали, для какого выда ловли ,с какими приманками?А так Вам никто ничего вразумительного не скажет, в одном стиле ловли эта удочка может быть очень хороша ,а в другом ниочем

Ловить буду в основном с берега, беру для джига, приманки силикон. Я не очень опытный рыбак, относительно недавно начал ловить, затянули друзья :) Ловлю только один сезон, начал с фаворит x-1, до 12 грам. Но так как затянуло меня сильно хочу купить спининг хороший. Купил страдик 16 года, вот палка на очереди. Я хотел бы поинтересоваться как она по тесту, нижний верхний? Может вы и вовсе порекомендуете мне другой спининг.
rex

Спиннинги Ever Green

Сообщение rex »

По эвергринам я Вам не советчик так как ловил только одним EverGreen Poseidon Salty Sensation PSSS-76T Wide Card до 10г .И скажу Вам он мне не понравился, низ теста как по мне это 2-2.5 г ,а верх 5+выброхвост 3 дюйма, больше грузить страшно было ,уж очень он сухой
Олег Мельник

Спиннинги Ever Green

Сообщение Олег Мельник »

Маю 74 вже майже рік, але нажаль рибачив лише 2 рази. Не було часу.
Чесно кажучи я його ше не розпробував і не зрозумів. Досить сухий, приблизно як інбайт 73 tb, верхній тест явно завишений, на 0.4 варівасі 5 гр + 2.5 дюйми, це комфортний максимум (особливо це стосується забрасу). По низах в мене самого багато питань. Кінчик не дуже інформативний, покльовка окунця дуже відчутна. Кидає не погано, хоча і не краще як 73 інбайт. Приріст в дальності після 5 гр не збільшується. Повторюю, дуже мало часу ним користувався. Дуже не хочу в ньому розчаруватись. Це мій перший евергрін. Чекаю відкритої води. Я так розмію, що PSSS тубулар кінчик м'якший ніж солідний!!?
Олег Мельник

Спиннинги Ever Green

Сообщение Олег Мельник »

На вигляд він шикарний, особливо з Certate 16, на дотик приємний. Відрізняється від більшості PSSS антизахльосним тюльпаном і торзайт.
Олег Мельник

Спиннинги Ever Green

Сообщение Олег Мельник »

Олег Мельник писал(а):Маю 74 вже майже рік, але нажаль рибачив лише 2 рази. Не було часу.
Чесно кажучи я його ше не розпробував і не зрозумів. Досить сухий, приблизно як інбайт 73 tb, верхній тест явно завишений, на 0.4 варівасі 5 гр + 3 дюйми, це комфортний максимум (особливо це стосується забрасу). По низах в мене самого багато питань. Кінчик не дуже інформативний, покльовка окунця дуже відчутна. Кидає не погано, хоча і не краще як 73 інбайт. Приріст в дальності після 5 гр не збільшується. Повторюю, дуже мало часу ним користувався. Дуже не хочу в ньому розчаруватись. Це мій перший евергрін. Чекаю відкритої води. Я так розмію, що PSSS тубулар кінчик м'якший ніж солідний!!?
Олег Мельник

Спиннинги Ever Green

Сообщение Олег Мельник »

Підхід правильний, як на мене, краще одразу купити 1, але топову палку, ніж 3-4 бюджетних, а потім всеодно купити топову, так дешевше. Але PSSS специфічна палка, тут принято писати колообразна, і це так. Але, особисто мені підходить такий типаж, сопливими я навіть закинути толком не можу. Багато було сазано на рахунок хрупкості PSSS, я думаю шо це міфи. Я як купляв, цікавився в продавця, він казав що була така проблема в якоїсь одної конкретної моделі, і то певного року виробництва, потім цю проблему усунули. PSSS так як і всі сучасні палки: тонкостінка і легенька, особисто моя не здається мені хрупкою, ніжною і делікатною, ну звичайно якщо не порівнювати її з Авідом 66.
По низах, я так пригадую що менше ніж 2 гр + 2 дюйми не ставив, в принципі нормально, заброс хороший, тверде дно, якого в моїх умовах майже нема, я відчував, єдине шо не сподобалось: кінчик не дуже відіграє на таких вагах, але тут теж багато залежитьвід умов, покльовка окуня на лодоню бездогано, сходів (при правильному фрікціоні) не було, комель внушає довіру як на лайт такого типу. Знайшов фотку на телефоні, всетаки 6 гр і 3 дюйма, але це максимум. Воблери, залізо не кидав.
Якщо ти купиш 74 для рибалки на окуня, щучки і судака до 1 кг і вона тобі не сподобається, то краще взагалі завязуй з рибалкою поки не пізно
Олег Мельник

Спиннинги Ever Green

Сообщение Олег Мельник »

Поправка до останього абзаца: звичайно якщо твій типаж жорсткі, сухі, колообразні палки.
Vados91

Спиннинги Ever Green

Сообщение Vados91 »

Олег Мельник писал(а):Поправка до останього абзаца: звичайно якщо твій типаж жорсткі, сухі, колообразні палки.
Очень сильно хочу купить, интересует или не валится на верхних тестах, все таки заявлено 12 грам. Как опробуете, отпишитесь, буду очень благодарен Вам! Просто если тест завышен, то смысла как на меня нету ее брать, проще уже взять с тестом пониже что то другое. Ещё жду выставку в Киеве, хочу поехать потрясти палки. Может вкурсе, там будут данные производители ?
Олег Мельник

Спиннинги Ever Green

Сообщение Олег Мельник »

Vados91 писал(а):
Олег Мельник писал(а):Поправка до останього абзаца: звичайно якщо твій типаж жорсткі, сухі, колообразні палки.
Очень сильно хочу купить, интересует или не валится на верхних тестах, все таки заявлено 12 грам. Как опробуете, отпишитесь, буду очень благодарен Вам! Просто если тест завышен, то смысла как на меня нету ее брать, проще уже взять с тестом пониже что то другое. Ещё жду выставку в Киеве, хочу поехать потрясти палки. Может вкурсе, там будут данные производители ?
Олег Мельник

Спиннинги Ever Green

Сообщение Олег Мельник »

12 гр точно не потяне.
Олег Мельник

Спиннинги Ever Green

Сообщение Олег Мельник »

На рахунок вмставки не знаю! Чув шо весною має буде оновлена серія PSSS.
Wadim Demchuk

Спиннинги Ever Green

Сообщение Wadim Demchuk »

vovanamigo писал(а):Владею Салютом pss-73t 0.4-8 грамм. Скрипка Страдивари самое оно!
Який реальний тест в нього, ? Хочу взяти щось з Гріна, для джига 1.5- 5 г. В 73 - 78 довжині, на що краще звернути увагу?
Рома Добросол

Спиннинги Ever Green

Сообщение Рома Добросол »

Wadim Demchuk писал(а):
vovanamigo писал(а):Владею Салютом pss-73t 0.4-8 грамм. Скрипка Страдивари самое оно!
Який реальний тест в нього, ? Хочу взяти щось з Гріна, для джига 1.5- 5 г. В 73 - 78 довжині, на що краще звернути увагу?
Psss 70 2-6
Psss 77 4-10
PamaXa

Спиннинги Ever Green

Сообщение PamaXa »

Не могу найти реальных отзывов по этой модели evergreen Poseidon Salty Sensation psss-82t.
Можно его рассматривать как чисто судачий спиннинг? Хватит ему жесткости для активной анимации такого силикона как Gambler 3" и Sawamura 3" на грузах 12-14гр в стоячей воде и на легком течении? Для резких одиночных и тройных подрывов, потому что другого местный судак не понимает.
kubanec

Спиннинги Ever Green

Сообщение kubanec »

PamaXa писал(а):Не могу найти реальных отзывов
На ютуб на канале сибиряк007 есть несколько роликов.

Вернуться в «Снасти»