Ага, экстрафастовая 69 Легенда со специализацией Дроп-шотГЕННАДІЙ писал(а):Ха! Рік, чи два тому мене тут гнобили, коли я розповідав про екстрафасти як ідеальні вудки для твіча. Казали кол для твіча треба, ручка від швабри ідеальна. Я-б не назвав твіч такою вудкою змазаним, там кінчик розганяє воблер, тобто половину роботи робить рибачок, а наступну половину уже сам спін, ауєнно виходило
![]()
Все правильно. Колись в легендах басових була модель в 69-му зрості і до 14-ти грам сама улюблена моя вудка була, зламав її і до цього часу не знайшов альтернативи під воблери. Зняли її з виробництва, а от авід ще довго був і може і зараз є.Не знаю, чи підійде по тесту...навіяло
Оооо !, великий и умнейший снизошел до насГЕННАДІЙ писал(а):![]()
Ну вже таку дурню ви ... говорите і настільки категорично!!!
Ви хоч в руках тримали вудку для дротшоту? Ви бачили колись екстрафастовий спін?
Ладно, я зарікався не писати в таких темах. Гурствуйте.
И разышлять о всём слегка с учёным видом знатока (с)
Асура розкриває свою гру тільки екстрафастовим вудлищем, коли кінчик її доганяє.
Экстрафастовое удилище это и Финезза, и Шимановский Диафлеш, и еще много других, вот только для твича эти экстрафасты не годятся, а большинство производителей для твича специально делаю палки средне-быстрого строя, но великого и умнейшего им не догнать, конечно