Про горизонт ви серйозно? Я в розпачі
А що це за об"єктив? При такій фокусній відстані і така світлочутливістьVutty писал(а):у меня это 80-200/2,8
А що це за об"єктив? При такій фокусній відстані і така світлочутливістьVutty писал(а):у меня это 80-200/2,8

Давайте не переходить на личности, это во первых.ГЕННАДІЙ писал(а):AV
"Не учите меня жить", тим більше, що учитель з вас нікудишній. В свої 42 роки я вже зформований організм. Я хотів дзеркалку і я її купив. Совати її на рибалеу, чи ні, це вже я буду вирішувати. Якщо ви не можете дати конкретну відповідь на конкретне запитання, то так і скажіть, або промовчіть, але не треба глупості тут писати. Так ви скоро дійдете до того, що взагалі камери не треба носити - просто можна запам"ятати.
Мені потрібна була порада щодо Traveler штатива і не більше, а ви тут про якісь ілюзії і понти розмову ведете.
В одному ви праві:ваші однозначноAV писал(а):да и советы вам не нужны
Еще раз повторю, не вижу причин переходить на личности и повторю искренне хотел Вам помочь, договорились не буду.Vutty писал(а):ИМХО каждому инструменту свое время и место, зеркало на рыбалки не вожу, обхожусь неплохой камерой смартфона.
Почему не вожу??? Все просто, тяжело не удобно и не охота стукнуть/намочить.
В этом году возьму себе ГоПро и закрою нишу съемки как фото так и видео на рыбалке.
Что и следовало доказать.Vutty писал(а):Что зеркало лучше чем мыло - 100%
Снимать сложнее - 100% (нужно голову включать)
Абсолютно верно... почти... больше фокусное растояниеГЕННАДІЙ писал(а):sher
З цієї таблиці виходить, що при однаковій діафрагмі і дистанції до об"єкту чим менша фокусна відстань - тим менша глибина різкості? Зопрів поки написав. Правильно?