А що там не так з цім катушкотримачем?Цей тіп катушкотримача і саму таку ручку,вже неодноразово обговорювали,всі кому це цікаво і не цікаво,хто мае ці спінінги і хто не мае іх.Особисто мені,вона зовсім не мішае,ловлю бувае більше пів дня і ничого.У моїх трех знайомих,теж ні чого такого не приемного ця ручка не викликае,а у остальніх,можно запитати тут особисто.Вон коллегa(Bars76),знаю собі переробляв ручку(задня гайка) і фотки виставляв тут,спитайте у нього.dddnew писал(а):Звісно якщо його ставити у родпод катушкотримач не має значення, але якщо півдня тримати в долоні???
Спиннинговые удилища AZURA
- NIKkoz
- Благодарил: 1577 раз
- Андрей13
- Благодарил: 285 раз
Я вам скажу, що норм. 76-м ловив, нічого не заважало.dddnew писал(а):Звісно якщо його ставити у родпод катушкотримач не має значення, але якщо півдня тримати в долоні???
- NIKkoz
Можно виразитися так: для мене вона удобна і ні яких негативних явищ,не викликае.Не удобних катушкотримачів і ручек,я зустрічав лише(як для мене),як не дивно на Легендах Екстрим від Кроїв,і не подобається тип скелетон.До речі такий тіп стоїть на многих сучасних патиках,але самий не приемний випадок був у знайомого на його фірмовому Лумісі форелевої серії(TSR 862),коли на однієї рибалці на кленя,у нього стала провертатися катушка разом з переднім фіксатором катушкотримача.Довелось потім віддавати білдеру,який повністю переробляв ручку на Лумісі,і влізло це все в дуже великі гроші!От це я розумію незручності неудобства...dddnew писал(а):Не мішає і удобна різні речі...
-
Bars76
- Благодарил: 224 раз
все зависит от размера ладони) был 83й хгейм и рукоять я переделал. Сейчас есть 94й и тоже переделанная рукоять)
-
Bars76
Уже выкладывал эту переделку
- Вложения
-
- 20221031_202150.jpg (102.68 КБ) 2224 просмотра
-
- 20221031_202150.jpg (102.68 КБ) 2224 просмотра
- Андрей13
Всім привіт!
До речі, якось по X-Game всі говорять про Нано, а ще вийшла 76 ULS дл 5 граммів. Хтось ловив вже?
Azura цього року насипає новинки як ніхто інший.
До речі, якось по X-Game всі говорять про Нано, а ще вийшла 76 ULS дл 5 граммів. Хтось ловив вже?
- NIKkoz
Це патик з солід вклейкою,якщо це той самий серійник на базі звичайного 76 Х-гейм,то я ловив ім ще на стадії тестування.Тут у темі Азур,е наші висновки по цім патикам.Як що коротко,то практично всі хто тестував іх,сказали- не можливо на базу 76 Х-гейм, доклавші солід вклейкою,зробити хорошій інструмент.Під вклейку потрібно розробляти свій бланк.Виробник погодився з нашою думкою,і випустив оновлену серію Нано Х-Гейм,де були створені своі бланків під вклейкі.Андрей13 писал(а):Всім привіт!
П.С.я тестував одночасно два 76 Хгема до 7 гр,з вклейкою і тубуляр моделі,і тубулярник зайшов значно краще,і більш вдалим,
- Андрей13
NIKkoz, минулого року я спілкувався по цьому патику з представниками Флагман. Я хотів його взяти на тест, але по тій причині, що ви пишите, її розібрали на запчастини й відправлили на переробку. Та, що вийшла зараз, має бути повністю нова. Тому дуже цікаво, бо як вона вже є у вільному продажу.
-
tgban
- Благодарил: 284 раз
Перший рік мені здавалось що все чудово (x79l), потім була довга пауза з лайтом (ловив мікрухою), останні декілька виходів по 6+ годин з x79l відчутно натирав долонь котушкотримачем (можливо змінився хват). Тепер в роздумах чи то міняти на щось вище рівнем чи то доробити котушкотримач як Bars76dddnew писал(а):Краще скажіть чи нормально тримати в руці катушкотримач хгейма?
Bars76 самі переробляли? чи білдерам віддавали, якщо так то скільки обійшлося? бо є в мене два гейма 79 і 94 які просяться чи то на переробку чи то в барахолку
p.s.
от би одразу як в лунакії 19 зробили
- Вложения
-
- Lunakia 19
- 1.5Ru3hraxSfKBMcv_8cGDXyolSfYLL0Pw.prFdsHSVGIlqSc-6S9k9Wl4mPGMQEYo0QfmDW1fR9U8.jpeg (14.02 КБ) 2140 просмотров
-
Bars76
сам. 83й был первым опытом в родбилдинге. 94й вторым) Ничего сложного в такой переделке нет
-
taras..
- Благодарил: 495 раз
Взагалі то,дивне рішення зробити таку ручку в спінінгу такої цінової категорії...Схоже на своєрідний маркетинг - власники кажуть,що зручна і дискомфорту не викликає,але на вигляд злегка ідіотична)))...,відповідно,про це ведуться розмови,дискусії,спінінг на слуху,а значить має вищі шанси в продажах))
...а так,варіант Bars76 виглядає найбільш прийнятним.
...а так,варіант Bars76 виглядає найбільш прийнятним.
- NIKkoz
tgban Не зовсім зрозуміло:раніше з 79 Х-Геймом все було гаразд і ручка не натирала(факт),зараз почала натирати,чого?Пишешь сам"змінився хват",а повернутись до старого хвату,що не можливе,чи може долонь вирісла?
-
SergSV
- Благодарил: 25 раз
Перший рік мені здавалось що все чудово (x79l), потім була довга пауза з лайтом (ловив мікрухою), останні декілька виходів по 6+ годин з x79l відчутно натирав долонь котушкотримачем (можливо змінився хват). Тепер в роздумах чи то міняти на щось вище рівнем чи то доробити котушкотримач як Bars76tgban писал(а):dddnew писал(а):Краще скажіть чи нормально тримати в руці катушкотримач хгейма?
Bars76 самі переробляли? чи білдерам віддавали, якщо так то скільки обійшлося? бо є в мене два гейма 79 і 94 які просяться чи то на переробку чи то в барахолку
Как вариант - Сван BSW1-7112L-T он чуть длинее и тест также до 10гр., ручка в нём нареканий не вызывает, с чуйкой там тоже гуд.
-
tgban
- Благодарил: 284 раз
Нічого не виросло, раніше не натирало, а зараз натирає, так буває;), раніше ловив по низу теста зараз частіше по верхах, можливо з цим пов‘язано.NIKkoz писал(а):tgban Не зовсім зрозуміло:раніше з 79 Х-Геймом все було гаразд і ручка не натирала(факт),зараз почала натирати,чого?Пишешь сам"змінився хват",а повернутись до старого хвату,що не можливе,чи може долонь вирісла?
Здається все більш менш зрозуміло:)
Тримаю як зручно (як лягає в руку), якщо хват і змінився трішки то мабуть на те є якісь причини, та і підлаштовуватись бо дизайн переміг ергономіку то не мій варіант.