Vilya писал(а):Dohtur писал(а):
Уважаемый Dohtur, я на Voblery.com устал доказывать, что никто не вправе навязывать своё мнение кому и что покупать, и на что ловить. Все Ваши посты в этой теме смахивают на откровенные насмешки , что недопустимо в общении на форуме между людьми разного уровня достатка. К тому же считаю, что человек не имеющий копий и даже не удосужившийся на них половить, взяв у приятеля, элементарно не вправе рассуждать об их недостойном качестве и плохой игре по сравнению с оригиналами !
P.S. Судя по Вашим постам, Вы далеко не глупый человек, и искренне надеюсь, что отнесётесь к моим словам с пониманием и без малейшей обиды на Ваш счёт.
Нав"язувати-це означає говорити:"Робіть ТАК,а не ІНАКШЕ !",або "Я твою думку мав десь там..." Такого і приблизно ніхто не говорить....
В мене ніяких образ бути не може,в принципі,оскільки,рибалка для мене-це хоббі,котре допомагає відволікатися від мирського "бреду" і,звідси,спілкування на ці теми,не може зіпсувати настрій,а лише його підняти ... :lol:
Бачите "смахивают на насмешки"-це неправильне Ваше сприйняття,на жаль,а,можливо таке враження склалося... Це не так ! Якби я свій інший арсенал (катушки,вудлища,спорядження) протиставляв би,то тоді б зрозуміло було б,що насміхаюся,оскільки тут дійсно починає відігравати роль фінансова сторона опонента...
І в руки я брав ці "аналоги",але ну "не то пальто",як на мене ... Повторюся,сама суть "АНАЛОГА" полягає в його порінянні,тому тут без такого-нікуди !
Тепер попробую трішечки далі,ось у Вас,наприклад,є таке хоббі,як привезти,чим допомогти придбати для бажаючих, досить непогані приманки (Сам у Вас купував 5-6 штук),чому Ви "клони" не возите ?! Правильно:тим,кому вони потрібні,їх і так мають в достатній кількості і асортименті,бо цей процес набуває поширення дуже швидкими темпами... І,особисто для мене,він стає схожим на "паратизування" ...
P.S. Щиро вдячний за комплімент... Відверто,приємно,що складаю враження не дурного чоловіка ! 8) (Тут не можу не похвалитися тим,що в 1994 році зайняв перше місце в Україні на Олімпіаді з математики і третє-з фізики... :P )