ни чего я не жду. т.к. с этими катушками я мало знаком, то интересно узнать мнение людей у которых опыта больше. естественно я глянул видосы на ютюбе, закралось мнение, что они что-то могут, но сомнения не покидали, вот и решил открыть тему.Би2 писал(а):А вы ждете когда вам напишут что брать нужно только китайский???Nikapol писал(а):а вы юзали китайские катушки или это ваши предположения, что они - Г?
Помогите в выборе китайского мульта
-
Nikapol
-
Smolik
Щось можуть, доки не візьмеш в руки, хоча б потримати, японця. І моментально стане все зрозуміло.
-
Smolik
Касітас на Аліекспресі 80 з копійками. І буде щастя.Smolik писал(а):Щось можуть, доки не візьмеш в руки, хоча б потримати, японця. І моментально стане все зрозуміло.
-
Smolik
Хоча, якщо хочеться піти своїм шляхом і своїми граблями - ласкаво прошу у чаруючий світ мультоманії)))
-
Daiwa0077
Этим летом мне захотелось подёргать воблеры. Решил зайти в интернет и почитать как и чем. В итоге я открыл для себя Ноу Хау - Мультипликаторная катушкаNikapol писал(а):ни чего я не жду. т.к. с этими катушками я мало знаком, то интересно узнать мнение людей у которых опыта больше. естественно я глянул видосы на ютюбе, закралось мнение, что они что-то могут, но сомнения не покидали, вот и решил открыть тему.Би2 писал(а):А вы ждете когда вам напишут что брать нужно только китайский???Nikapol писал(а):а вы юзали китайские катушки или это ваши предположения, что они - Г?
Честно - я тоже изначально думал про китай, но в итоге сам пришёл к мнению что дешевый Мульт - очень быстро начнёт меня бесить, а это опасно т.к нервы не к черту :lol:
Начал смотреть на Abu Garcia Pro Max PMAX3-L. Даже было чуть не отправил бабки...Но передумал...Потом смотрел ещё пару мультов в бюджете до 100€...
Как итог взял - Daiwa Tatula SV TW 103HSL (7,3, Left). Не скажу что это ТОП...нет нет нет, но и не Писцефан, который я бы утопил в воде на первой же рыбалке, учитывая что никогда до этого в живую не видел мульты, не говоря уже про покидушки им на воде
Финал: -2 воблеры (СтрайкПро), куча пойманной рыбы, море удовольствия от *легкости* мультовой снасти и мега чуйки на джиге
Мой совет - впереди зима. Поднакопите пару грн и будет вам счастье
-
Okuneck
В "мясорубке" достаточно чтобы она хорошо укладывала шнур , и можно обойтись той же Экусимой за 32$.Nikapol писал(а):Би2 писал(а):
Nikapol писал(а):
а вы юзали китайские катушки или это ваши предположения, что они - Г?
А вы ждете когда вам напишут что брать нужно только китайский???
ни чего я не жду. т.к. с этими катушками я мало знаком, то интересно узнать мнение людей у которых опыта больше. естественно я глянул видосы на ютюбе, закралось мнение, что они что-то могут, но сомнения не покидали, вот и решил открыть тему.
В мульте вместо одной три составляющие -: Шпули, Подшипники шпули, Тормозные системы, и чтобы приблизится к
пониманию как это взаимосвязано, нужен опыт. Да ещё и с вашими задачами 5 - 8 Гр
Поэтому вас и отговаривают от китайских "граблей", которые выше высказавшиеся покупали не для того чтобы сэкономить,
а ради спортивного интереса
-
Nikapol
а можно ссылку на это "счастье"? и на какие катушки стоит обратить внимание в "бомж" варианте?Smolik писал(а):Касітас на Аліекспресі 80 з копійками. І буде щастя.Smolik писал(а):Щось можуть, доки не візьмеш в руки, хоча б потримати, японця. І моментально стане все зрозуміло.
-
Го-ша
Як людина,яка ловить китайськими мультами можу вам сказати- під вагу 5-8гр краще брати япів.Трішки дорожче,але воно того варте.Під більшу вагу вже можна Хайбо Стід(центробіги,воби) 60баксів,або таж сама Хайбо з магніткою під Джиг.ІА краще 100 баксів та Дайва ФУЕГО.Nikapol писал(а):а можно ссылку на это "счастье"? и на какие катушки стоит обратить внимание в "бомж" варианте?Smolik писал(а):Касітас на Аліекспресі 80 з копійками. І буде щастя.Smolik писал(а):Щось можуть, доки не візьмеш в руки, хоча б потримати, японця. І моментально стане все зрозуміло.
-
Smolik
Гош, як мала дитина, твоєму стіду вже скільки? 4 роки? Тобі просто дуже пощастило.
Не збивай людину з толку.
Касітас тут. Ідо речі, він чудово працює з 5 грамами.
http://s.aliexpress.com/INf2QnuU
-
Го-ша
Так я ж і кажу,що краще япа за 100 ніж китайця за 60.Smolik писал(а):Гош, як мала дитина, твоєму стіду вже скільки? 4 роки? Тобі просто дуже пощастило.
-
Smolik
Поки не було касітасів з татулами компакт та шпуль до них, найкращим ул-лайт мультом був 51 смарт. З його ціною у сто баксів конкурентів просто не було, і це був компроміс, можна було терпіти і підрикування, і мілкі огріхи в якості. Але коли дайва та шима випустила вищевказані мульти, всі різко забули про китайців. А піськінфани китайці нашим блогерам присилають безкоштовно, то вони їх і відпрацьовують. Реклама, фіглі
-
888
Возможно поможет
-
Nikapol
всем спасибо, кое-что прояснилось в голове
-
sashaslam
Добрий день! Надивився роліків на ютубі про смарт 51, планував купити на чорну п'ятницю, але ваше повідомлення прояснило трохи ситуацію. Підскажіть, будь ласка, що краще взяти в бюджетному сегменті для джигу 8-12 грам, воблери 90-110. Планую спін зодиас до 14 чи до 15 ще не зрозумів.Smolik писал(а):Поки не було касітасів з татулами компакт та шпуль до них, найкращим ул-лайт мультом був 51 смарт. З його ціною у сто баксів конкурентів просто не було, і це був компроміс, можна було терпіти і підрикування, і мілкі огріхи в якості. Але коли дайва та шима випустила вищевказані мульти, всі різко забули про китайців. А піськінфани китайці нашим блогерам присилають безкоштовно, то вони їх і відпрацьовують. Реклама, фіглі
-
sashaslam
Зодиас мав на увазі 4-12 чи 5-15.