З "подвохом"

. Справа в тім, що на різну воду потрібні різні приманки. З свого досвіду - одна з найгірших приманок на судака це предатор 3. Гірше тільки копито 3. Предатор асасін ще якось ловив судаків, але це у мене на досить швидкій течії (Стир). Разом з тим на стоячці, водосховища, судак гарно ловиться на предатор, на Дніпрі друзі ловлять, а я на своїй річці на предатор тільки щуку.
У мене найбільш універсальний це хантер ( мікадо) і Біг Хаммер 3. На сильній течії High Tide. В прошлому році пізно восени знову почав ловити на великі віброхвости - FOX, справжній англійський , вони провалялись у мене в пакетах років 7 і ніколи я на них нічого не ловив, та і не впирався. Я знову згадав що таке правильні судачі покльовки, коли сікти не потрібно, коли 4 дюйма силікону з головкою 4\0 повністю в шахті. Купити їх вже не реально (зняті з виробництва), тому я знайшов дешеву заміну - 4 Шакер Релакс. Підрізаю йому п"ятку трикутником як у понтуновського віброхвоста , до речі також добре ловить активного судака, щоб хвіст не так ковбасило на течії і вперед, дешево і сердито. По уловистості не перепльовує фокси, але і не набагато гірший.
От така історія про порт і акваторію

Так що все відносно.