Бюджетный спиннинг для микроджига
-
Андрей13
kovax, той що до 5граммів, 702. Для нього як на мене 4 грами й 2.5 дюйми вже край, а ось FirstCast я гоняв 4 грама + 2.8 Keitech - все гуд. Хоча Arion теж не варто відкидати. Трохи тонкіший шнур, свинець міняємо на вольфрам й можна трьома грамами ловити там де раніше треба було 4. Ну й по приманках трохи зменьшиться - до 2 дюймів. Всеж таки Аріон як на мене від 1 граму + 2 дюйми до 4 грамів + 2 дюйми.
-
Андрей13
Выбор бюджетного микроджигового удилища
Нащо вклейку тоді робили?mrZest писал(а):Есть у меня подозрение, что эту модель сделали не под джиг в привычном понимании, а под ловлю например блеснами на горной реке или какая-то подобна тема. Ну сложно мне представить эту швабру как удилище для микроджига судя по тесту, а вот если поместить данный прут в сильный горный поток где привычные нам палочки загнет в дугу и все становится понятным и логичным, на правах имхо.
-
taras..
Major Craft FirstCast Mebaru FCS-T762L(тубуляр,до 7грамів).По духу буде ближче до олдскульного айрок - не такий екстремально"хардсолідно" строгий,більш податливий при роботі на викачуванні риби,але з достатньою дозою чутливості)).Надійність на висоті.В мене вже другий екземпляр - насилую,як можу(від мормишок 0,5г з мікроокунями до заліза і стрімових воблерів з 3кілограмовими жерехами))).Перший екземпляр пройшов ті ж самі тортури,вижив і був проданий.Потім невиносимо заскучав і купив знову такий самий))
-
Андрей13
taras.., буду навесні питатись до вас на тест.
-
taras..
А що там ту весну чекати.Вишлю тай тестуйте заразАндрей13 писал(а):taras.., буду навесні питатись до вас на тест.
-
NIKkoz
Ну як що дивитись у самій той "корень",то до речі в ловлі у тіх же японців,для форелі в іхніх річках уділки йдуть в тубуляр версії,і всі вони мають стрій повільний,джиговати в нашому розумінні на форелевих річках вклейками,це ...?
У нашому випадку,е величезний потріб,на наші(умовно дешеві) патики МДЖ налаштовуваністі з вклейками,котри всі наші модні блогери пропонують під ВСЕ.Стоіть ланка модного верха тесту у 3-5 гр,під котрий підгоняют всі надписі на бланках незважаючи на ТТХ саміх бланків.
У нашому випадку,е величезний потріб,на наші(умовно дешеві) патики МДЖ налаштовуваністі з вклейками,котри всі наші модні блогери пропонують під ВСЕ.Стоіть ланка модного верха тесту у 3-5 гр,під котрий підгоняют всі надписі на бланках незважаючи на ТТХ саміх бланків.
-
Андрей13
taras.., та я не встигну вже ) у відрядження поїду, не до риболовлі )
-
Zerger
- Site Admin
Golden Catch Flick уже много раз обсуждали, но на всякий случай напомню - весьма удачная модель в 4-х вариантах: https://goldencatch.ua/product/spinning ... gcflickflsYan85 писал(а):Ловил на Волчьей и Донце в районе Волчанска, но теперь хз когда там все наладится. Из приманок силикон 1.5 - 2.5 дюйма с чебурашкой 2 - 4 грамма. Бюджет чем меньше, тем лучше, долларов до 150… рассматриваю также б/у.Андрей13 писал(а):Yan85, доброго дня!
Якщо не складно, напішить умови ловлі, ваги, приманки й бюджет.
Тоді легше буде відповісти на питання.
-
Yan85
Посмотрел ролики Сизона про Арион 702 uls, очень заинтересовал этот спиннинг. Случайно им не ловили?
-
Андрей13
Yan85, я ним ловив, але як на мене 4 грами + 2.5 дюйми (верх про який ви писали), то для ного вже трохи забагато. Якщо вам такий верх не принциповий, то беріть його. Від 1 грамма до 4 граммів й 2-х дюймів (не дуже об'ємних) його діапазон робочий. Якщо вас це влаштує, то беріть його не думаючи: легкий, сучасний, чутливий. Порівняно з вашим мажоріком новий рівень.
-
Zerger
- Site Admin
К сожалению, нет. Самому хотелось бы половить. Сама концепция Арионов мне очень нравится, а от моделей, которые есть в арсенале, я просто в восторге. Думаю ещё не один в арсенале появится.Yan85 писал(а):Посмотрел ролики Сизона про Арион 702 uls, очень заинтересовал этот спиннинг. Случайно им не ловили?
Учитывая цены, по которым они фактически распродаются, равных им точно нет.
-
TORRR
702 зовсім не такий як вся лінійка аріонів.
Залишив поки що собі 702 та ASR762LS.
Залишив поки що собі 702 та ASR762LS.
-
TORRR
702 використовую більше як універсал. Твіч , мікроджиг та оберталки.
- Вложения
-
- IMG_20221016_125337.jpg (64.72 КБ) 2718 просмотров
-
Zerger
- Site Admin
По большому счету - они все уникальные. У того же ASR762LS - вклейка, ASR762MLT - тубуляр...TORRR писал(а):702 зовсім не такий як вся лінійка аріонів.
Сколько же всего было Арионов?TORRR писал(а):Залишив поки що собі 702 та ASR762LS.
Я своим Арионам альтернативы не вижу. Продать можно, если нужда заставит. Но менять на что-то - неее.
-
NIKkoz
Чого ж так,я свій Аріон 762 LS котрим відловив 3 роки,взагалі обміняв на ...Карпофідер Carp pro Torus 3.6m до 150 гр)))Ну,а придбати зараз новий собі Лайт,це не зовсім вдале рішення,хоча пріоритет був той же Х-Гейм 76 до 10 гр,Zerger писал(а):Продать можно, если нужда заставит. Но менять на что-то - неее.