Лайт-ультралайт кастинг

Мультипликаторные катушки и кастинг (baitcasting club)
Mr-spinn

Лайт-ультралайт кастинг

Сообщение Mr-spinn »

Вот и я хочу на Инбайте попробовать.А потом может переберу.

Daiwa 21 GekkaBijin AIR TW 8.5L PE SPECIAL - справится на Инбайте?Ну в смысле потянет джиг до 10гр+3"
OC'

Лайт-ультралайт кастинг

Сообщение OC' »

Тоже было заинтересовался кастингом, но... Пока выбирал, что - да как, решил попробовать не много по бросать снастью знакомого. Но после той пробы, желание прошло.
С кастинговой снастью пальцы зачастую мокрые от шнура, что не комфортно осенью, да и просто с утра в прохладную погоду.
Zerger
Site Admin

Лайт-ультралайт кастинг

Сообщение Zerger »

Mr-spinn писал(а):Вот и я хочу на Инбайте попробовать.А потом может переберу.

Daiwa 21 GekkaBijin AIR TW 8.5L PE SPECIAL - справится на Инбайте?Ну в смысле потянет джиг до 10гр+3"
Элементарно, эта катушка осилит и 15 граммовые грузики при джиговой ловле.
OC' писал(а):Тоже было заинтересовался кастингом, но... Пока выбирал, что - да как, решил попробовать не много по бросать снастью знакомого. Но после той пробы, желание прошло.
С кастинговой снастью пальцы зачастую мокрые от шнура, что не комфортно осенью, да и просто с утра в прохладную погоду.
Главное летом на мульт не подсесть, а то потом и холодная погода не остановит :)
Smolik

Лайт-ультралайт кастинг

Сообщение Smolik »

OC' писал(а):Тоже было заинтересовался кастингом, но... Пока выбирал, что - да как, решил попробовать не много по бросать снастью знакомого. Но после той пробы, желание прошло.
То просто не було бажання. Було як завжди, очікування чуда)) А воно твльки у власних руках. У мене нічогісінько не мокне)
dddnew

Лайт-ультралайт кастинг

Сообщение dddnew »

Как то в холодную осеннюю пору, лошадка примерзла пиппиской к забору)))) шутка :mrgreen: Подморозил руки на джеркинге. Это не шутка. С тех пор мульты воспринимаю как необходимое зло...
dddnew

Лайт-ультралайт кастинг

Сообщение dddnew »

Smolik писал(а): То просто не було бажання. Було як завжди, очікування чуда)) А воно твльки у власних руках. У мене нічогісінько не мокне)
На тонких шнурах з мильніцею так. На товстих шнурах та ще з діжкою ще як мокнуть.
Smolik

Лайт-ультралайт кастинг

Сообщение Smolik »

Ну з бочками можливо, тим паче, вони металеві
sashaslam

Лайт-ультралайт кастинг

Сообщение sashaslam »

Mr-spinn писал(а):У меня есть Тикт Инбайт 710ТВ,и где-то читал,что на него мульт становится и без переделок.Может им для начала попробую...Что об этом думаете? Может кто-то пробовал уже?
Привіт! Рік назад теж цікавився данною темою, і задавав аналогічні питання на форумі. Купив інбайта. Ловити звичайно можна, як пишуть, але задовлення так собі. Особисто для мене не зручний хват в порівнянні, коли тримаєш пальцем за курок. Однією з переваг кастингу, як всі люблять казати, це ергономіка, баланс снасті в руці, а в данному випадку, ергономіки як такої точно не має. В холодну пору: єва + пластик ніби слизький, і спін постійно хоче вискочити з рукі. Якщо ви ще є початківець, то думаю це не ваш варіант, бо можете зразу розчаруватися, толком і не половши на мульт. Але це мої особисті враження.
Хоча в протилежну сторону: знаю як мінімум одну особу з мого міста, який дано ловить інбайтом на мультову катушку і задоволенний на 100 %, каже, що навіть і не розуміє, що там курок ще треба...
Mr-spinn

Лайт-ультралайт кастинг

Сообщение Mr-spinn »

Добрый день.Я там в теме писал по поводу выбора мульта под джиг 2-10 грамм.
Так вот,предлогают мне Abu Garcia mgx.Но я не шарю в этом, поэтому хочу у Вас спросить совета, подойдёт эта катушка для моих целей?Или лучше Альфас/Гекабиджен искать?
Smolik

Лайт-ультралайт кастинг

Сообщение Smolik »

Ні, в порівнянні з геккою чи альфасом ейр - зовсім інша катушка. Нею воби покидати лайтові.
Я то кину 2 грами нею, але це надто некомфортно і недалеко

Вернуться в «Мульт-клуб»