Коли ви пишите що достатньо буде до 3.5 це бо я не побачу різнці на практиці з тими що за 6 чи питання виключно в вартості? Я не бачу великої різниці в 3.5 та 6к, чесно кажучи, була думка спочатку взяти щось за 1.5 типу блубьорда, але маючи досвід з дешевим фідером - чутливість не найкраща, а враховуючи, що основною рибою я бачу невеликого окуня,водойми навколо себе де я планую половити спочатку я описав в пості, доступного майже всюди, хотілося б отримувати задоволення,а не просто ловити його ) З базовим забросом є досвід з фідеру, тож думаю це не має стати великою проблемою.hanso писал(а):Мое мнение, вам вполне достаточно спиннинга стоимостью до 3,0- 3,5 тыс. гривен. Вам важнее научиться читать водоем, правильно выбирать место ловли, научиться забросу и забросу в стесненных и неблагоприятных погодных условиях, применять нужные приманки и проводки. Это сейчас кажеться ,что вы ловить будете то-то и там-то, но реальность может оказаться совершенно другой. Если вы "стойко перенесете лишения и тяготы" начального этапа спининнговой ловли, то вам захочеться новый спиннинг. Поэтому вкладываться в свой первый спиннинг не вижу смысла.
Та майже всі блогери мають якісь рекламні контракти, переважно фаворіта та азури, майже те саме що зайти в відповідні магазини і запитати поради, результат є в моєму пості вище.Тут на форумі я побачив коменти людей які ловлять на Русановскому каналі от і вирішив запитати тут що ще можно розглянути та чи правильна порада від продавців:)Дон Кихот писал(а):Гляньте на Ютубе блогеров которые рыбачат в тех местах. Я думаю многое вам станет понятным.