Обміняюсь спінінгами!
Обміняюсь спінінгами!
Спінінг Abu Garcia MASS BEAT 1.83m, тест 0-3гр. Ловив ним на декількох рибалках (2-3 рибалки по 2год), але враження лише позитивні. Спінінг хороший, виготовлений дуже якісно (виробник Японія), чудово підходить для ловлі на мормишки (наноджиг), відчуває маленьку мормишку, досить легенький 68гр і чутливий, але водночас не боїться перегруза, можна комфортно ловити приманками до 5гр, більше не ставив, на потрях досить швидкий, мабуть модерейт-фаст, чуйка класна, відчувається запас міцності і впевненності при ловлі ним, рибу вяже чудово.
Досить легко ним робити проводку, швидко до нього звикаєш.
Є можливість обміняти на суто джиговий спінінг, лайт або медіум-лайт класу, фаст або екстра-фаст строю, тестом до 30гр з нормальною чуйкою проводки й покльовки в руку, відповідної цінової категорії. Також можу обміняти комплектом разом із катушкою Jaxon micron 100, її вага 203гр, досить добре дружить з тонкими шнурами й жилками, в ній стоять якісні японські підшипники, включаючи роликовий. Використовувалась на 6 рибалках, ніразу не було петлі й бороди із шнуром 0,08мм.
Розгляну всі варіанти обміну, як самого спінінга, так і комплекта, ідеальний варіант St.Croix Avid або шось подібне.
Деталі в ПП або по тел. 0935253054 Роман.
Досить легко ним робити проводку, швидко до нього звикаєш.
Є можливість обміняти на суто джиговий спінінг, лайт або медіум-лайт класу, фаст або екстра-фаст строю, тестом до 30гр з нормальною чуйкою проводки й покльовки в руку, відповідної цінової категорії. Також можу обміняти комплектом разом із катушкою Jaxon micron 100, її вага 203гр, досить добре дружить з тонкими шнурами й жилками, в ній стоять якісні японські підшипники, включаючи роликовий. Використовувалась на 6 рибалках, ніразу не було петлі й бороди із шнуром 0,08мм.
Розгляну всі варіанти обміну, як самого спінінга, так і комплекта, ідеальний варіант St.Croix Avid або шось подібне.
Деталі в ПП або по тел. 0935253054 Роман.
- Yarik_Sobolev
..а как обмен осуществлять, я просто не очень понимаю...допустим у меня есть авид, он стоит порядка 2500, а друг у меня брал такую же абу гарсию как указано выше, отдав за нее новую около 1000 гривен +- незначительно, я не спорю, спиннинг хороший, но готовы ли вы доплачивать 150 баксов при обмене, или как вы представляете это? Ну катушка еще плюс....все равно комплект тянет максимум на половину авида по стоимости.
Ну Авід це ідеальний варіант я ж не кажу шо він має бути новий, загалом я бачив різні ціни в барахолках на Авіди, зокрема 1200, 1300 грн, також можлививй варіант обміну скажімо на Авід з ломаною вершинкою біля тюльпана який буде також дешевшим. Можливий і інший варіант нормальної джигової палки, може бути навіть Flagman Tornado 7-21 + катушка, тоді буде обмін комплекта на комплект, а якщо сам спінінг тоді доплата з вашого боку...
Раз таке діло, то можу й продати (ціна в пп), або віддати разом з катухою за 1000грн, катуха якраз для нього підходить і є нормальним варіантом. Просьба надалі писати в ПП щоб не засмічувати тему.
Раз таке діло, то можу й продати (ціна в пп), або віддати разом з катухою за 1000грн, катуха якраз для нього підходить і є нормальним варіантом. Просьба надалі писати в ПП щоб не засмічувати тему.
КАТУШКА
Залишилась сама катушка, ціна - 130грн.
Обмін
Спінінга вже нема, продав, залишилась лише катушка.