О нахлыстовых бланках и удилищах
- trans
- Благодарил: 57 раз
Зразу ж вибачаюсь, за абсолютний непрофесіоналізм в даній темі, але потрібна Ваша допомога.
Мені в подарунок привезли з Німеччини нахлистовий спінінг (нахлистом не ловив жодного разу.
На ньому відповідні написи
ZEBCO EuroTeam Royal Fly 96%HDC 2.70/9" X2
AFTMA 6-7 Art № 01050 270
В Гуглі нічого конкретного не знайшов.
З абревіатури я зрозумів тільки, що це двохчастник довжиною 270см (9")
та клас 6-7 (з моїх розрахунків аналогія 7-25 грам звичайного спінінга)
Запитань 3
1. Чого вартий така удочка в плані переспектив ловлі нахлистом.
2. Чи є перспектива переробити його на звичайний спінінг (в моєму розумінні переставити кільця та котушкотримач. Сам бланк мені дуже сподобався.
3. Яка реальна ціна такої удочки (стан хороший)
Буду дуже вдячний за допомогу (можливо по телефону 050 3781044, я перезвоню)
Мені в подарунок привезли з Німеччини нахлистовий спінінг (нахлистом не ловив жодного разу.
На ньому відповідні написи
ZEBCO EuroTeam Royal Fly 96%HDC 2.70/9" X2
AFTMA 6-7 Art № 01050 270
В Гуглі нічого конкретного не знайшов.
З абревіатури я зрозумів тільки, що це двохчастник довжиною 270см (9")
та клас 6-7 (з моїх розрахунків аналогія 7-25 грам звичайного спінінга)
Запитань 3
1. Чого вартий така удочка в плані переспектив ловлі нахлистом.
2. Чи є перспектива переробити його на звичайний спінінг (в моєму розумінні переставити кільця та котушкотримач. Сам бланк мені дуже сподобався.
3. Яка реальна ціна такої удочки (стан хороший)
Буду дуже вдячний за допомогу (можливо по телефону 050 3781044, я перезвоню)
даже не знаю чего тебе посоветовать. Родибилдеров вроде нет среди нас. Сходи на http://www.mushki.ru/terki/ там есть ветка, может чего и подскажут
trans
а може є сенс не перетворювати гарні речі на щось інше, а спробувати їх використати за прямим призначенням. Може це доля и треба освоювати нахлист? Вудка 6-7 класу вже є, для початку та навчання добре придбання, купуй бюджетну катуху та шнур WF6 (плаваючий 6 класу) і я впевнений, через деякий час не пожалкуєш. Воно того варто, сам третій рік як відклав спінінг та захворів нахлистом
а може є сенс не перетворювати гарні речі на щось інше, а спробувати їх використати за прямим призначенням. Може це доля и треба освоювати нахлист? Вудка 6-7 класу вже є, для початку та навчання добре придбання, купуй бюджетну катуху та шнур WF6 (плаваючий 6 класу) і я впевнений, через деякий час не пожалкуєш. Воно того варто, сам третій рік як відклав спінінг та захворів нахлистом
- Mad Fly
- Благодарил: 24 раз
2 zolg
Всетаки мне кажется что тюльпанчик мой тяжеловат для тройки.
При замахе очень сильные колебания и долгие. Кончно по сравнению с 5 она кажется соплей.
Может така и должно быть с тройкой не знаю. Работа со шнурком покажет.
Надпись на деколе получается отлично. Гелевая ручка, сверху лак для волос. Сегодня пробный вариант эпоксидкой вскрою.
Всетаки мне кажется что тюльпанчик мой тяжеловат для тройки.
При замахе очень сильные колебания и долгие. Кончно по сравнению с 5 она кажется соплей.
Может така и должно быть с тройкой не знаю. Работа со шнурком покажет.
Надпись на деколе получается отлично. Гелевая ручка, сверху лак для волос. Сегодня пробный вариант эпоксидкой вскрою.
- zolg
- Благодарил: 5 раз
вадик, трудно сказать,
можно попробовать выпросить у шмеля "попиляный" тюльпан от тройки, он точно не подходит по диаметру трубки,
но притулить его к твоей новой удочке как-нибудь временно можно попробовать.
вот тогда можно посмотреть изменилось ли что-то в плане "качающихся масс" и скорости рецессии(во завернул
)
и делать какие-то выводы, стоит заказывать еще один или нет.
можно попробовать выпросить у шмеля "попиляный" тюльпан от тройки, он точно не подходит по диаметру трубки,
но притулить его к твоей новой удочке как-нибудь временно можно попробовать.
вот тогда можно посмотреть изменилось ли что-то в плане "качающихся масс" и скорости рецессии(во завернул
и делать какие-то выводы, стоит заказывать еще один или нет.