Катушки Abu Garcia
-
Талян
Катушки Abu Garcia
Здравствуйте! Скажите, пожалуйста, существует более мелкая шпуля для катушки Abu Garcia Revo S? Тормоз - центробежный шестилучевой. Спасибо.
-
Smolik
Катушки Abu Garcia
Вітаю, ніТалян писал(а):Здравствуйте! Скажите, пожалуйста, существует более мелкая шпуля для катушки Abu Garcia Revo S? Тормоз - центробежный шестилучевой. Спасибо.
-
KVL
Катушки Abu Garcia
Вітаю! Може хто підкаже, буду вдячний. Таке питання. Чи є варіанти (окрім придбання нової шпулі) для заміни блоку центробігів на шпулі abu revo elite 7/8 (якщо не помиляюсь, на Revo Alt такий же тормоз). Попереджали ж мене, що вона дуже ніжна, і підручними інструментами краще туди не лізти, особливо в польових умовах. Рішив перевірити. (((
Цікавить сама рамка з центробіжними грузками. Пробував шукати, навіть не розумію як коректно запит сформулювати. Дякую
Цікавить сама рамка з центробіжними грузками. Пробував шукати, навіть не розумію як коректно запит сформулювати. Дякую
-
Smolik
Катушки Abu Garcia
Привіт. Звернись у маг. Посейдон з Дніпра. Вони замовляють запчастини на Абу періодично. Це пісня буде довга, але привезуть.
Інакше варіантів немає. Я шукав кільце з грузиками, коли докупив шпулю на MGExtreme 2. Не знайшов.
Інакше варіантів немає. Я шукав кільце з грузиками, коли докупив шпулю на MGExtreme 2. Не знайшов.
-
KVL
Катушки Abu Garcia
Дякую. Пішов шукати Посейдон.Smolik писал(а):Привіт. Звернись у маг. Посейдон з Дніпра. Вони замовляють запчастини на Абу періодично. Це пісня буде довга, але привезуть.
-
KVL
Катушки Abu Garcia
Дякую. Пішов шукати Посейдон.Smolik писал(а):Привіт. Звернись у маг. Посейдон з Дніпра. Вони замовляють запчастини на Абу періодично. Це пісня буде довга, але привезуть.
-
Richie99
Катушки Abu Garcia
Всех приветствую! Подскажите где можно купить лесоукладчик (глазок) к abu garcia mgx?