З вашого дозволу дозволю собі теж запропонувати парочку окуньових воблерочків ,які на мою думку заслуговують на увагу ,і яких не побачив у списку.
MASU MASTERS SHAD 40F ,дуже активна і цікава гра ,в роботу включається миттєво, легко викошує як активного ,так і пасивного окуня,один з улюблених.
Наступний боєць , Bevy Shad 50 SP,надзвичайно уловистий ,в мене відзначився в першу чергу тим ,що гарно ловить окуня навіть на запресованих водоймах.
"Незамінимий" ,це про JACKALL DIVING CHUBBY MINNOW,як без нього )) ловить стабільно, летить далеко,ловить на різних швидкостях проводки, тримає навіть саму швидку течію.
Ще хочеться згадати такого малюка як SALMO HORNET H4SDR, не шибко він стабільно ловить ,але має звичку "вистрелити" коли ніхто не чекає)) Часто використовую як лодочний варіант на озерах кар'єрного походження.
Але якщо б можна було виділити тільки один варіант ,то без вагань можу назвати мій улюблений з найулюбленіших окуневих воблерів Jackall Squirrel 61SP в кольорі Ghost Moroko .Під нього використовую любий тип проводки,дуже "послушний.Безподобний по окуню .Цього року нарешті вдалося реалізувати "дубль",і зовсім не дивно ,що спрацював саме "сквірель" .Це мій топовий воблер саме по окуню,хоча ловить чудово як зубастих так і кликастих...