Обміняю спінінг+катушка

Обмениваемся рыболовными снастями, приманками...
Roman F
Обміняю спінінг+катушка

Сообщение Roman F »

Маю в наявності спінінговий комплект, добре збалансований, фактично новий, одна тестова рибалка:
1.Спінінг DAM CALYBER DROPSHOT ML 7-21 G. Хороший, надійний інструмент відомого німецького виробника, дуже добре підходить для ловлі методом дропшот, різними поводковими оснастками, блешнями і кренками, сам ловив одну рибалку із поплавком сбіруліно, дуже хороша чуйка покльовки в руку, гарно видно по кінчику і надійно вяже рибу. Довжина 2,13 тест 7-21гр, стрій медіум-фаст, чутлива мягка вершинка, неопренова рознесена ручка, спінінг без жодних дефектів, від нового не відрізнити (просто нема плівки на ручці).
2. Катушка Ryobi Ecusima 2000 (нова, одна рибалка, коробка, інструкція, запасна шпуля).
Хороша, надійна, робоча лошадка, досить відома, думаю в інтернеті багато відгуків про неї.

Маю бажання обміняти цей спінінговий комплект (бо є інші варіанти в цьому тестовому діапазоні) на хорошу, надійну махову вудочку 5-6 чи навіть 7м в хорошому стані без тріщин, сколів і інших дефектів у відповідному ціновому діапазоні. Розгляну абсолютно всі варіанти!.

Комплект можу відправити Новою Почтою по всій Україні.

Детальна інформація в ПП або 0935253054Роман.
Roman F

Сообщение Roman F »

Комплект розкомплектував, тому обмiну не пiдлягае. Спiнiнг буду продавати окремо, але у вiдповiднiй темi. Цю тему просьба закрити.
Поднять тему

Вернуться в «Обмен»