Хочу вступити в мульт гільдію потрібна допомога

Мультипликаторные катушки и кастинг (baitcasting club)
Reflex

Сообщение Reflex »

Smolik писал(а):Мабуть, reflex, мене погано знає... :D
Я в мульті взагалі новачок, показати нікому, доводиться самому вчитися)))
А дороге задоволення щодо 16 барана - це скільки? :D
Не хвилюйтеся smolik, ми всi тут новачки в порiвняннi з амерами чи джапанами. В мене нема i нiколи не буде 16-ого барана i слава Богу. Модельний рядок 16-ого перескочив i одразу потрапив на 17-ий. Калькутта бiльш досконало зроблена. Але це суто моя думка, яку нiкому не нав'язую.
Vasylii

Сообщение Vasylii »

Яослав К писал(а):
Vasylii писал(а):А предыдущие SVS тоже очень даже "в кассу"
Не знаю в яку касу свс інфініті, але магфорсом кидати воблери у мене виходить набагато краще. Я так і не зрозумів шимовську тормозюку. Досвід з сітікою hg 201. Смарт хайбовський напроти неї гвинтокрил.
Ну,от того что Вы её не поняли,она хуже не стала :) Что Мет16,что Ант12,-компакты бросают не хуже магфорса...о воблерах даже не говорю...Тот же Калаис с ранней SVS я ни на какую Татулу не променяю :D ...это просто другой уровень,и конечно его нужно погонять и понять ...
Зы.Смартов нет и не скоро появятся :lol: ...чего и Вам желаю.
Smolik

Сообщение Smolik »

Калькутту не хочу принципово, важка як для ультралайта. Конструктивно барана 16 для ультралайта більш ніж достатньо.
Reflex

Сообщение Reflex »

Smolik писал(а):Калькутту не хочу принципово, важка як для ультралайта. Конструктивно барана 16 для ультралайта більш ніж достатньо.
Зовсiм не так давно цiлий день вiдловив калькуттой i навiть не помiтив як стiльки часу проминуло. Один з нюансiв вважаю що мульт лiг в руку. 200 г. для мульта на мою думку не критично, навiть для Ul. Метал не пластик - на вiка !
888

Сообщение 888 »

Reflex писал(а):
Smolik писал(а):Калькутту не хочу принципово, важка як для ультралайта. Конструктивно барана 16 для ультралайта більш ніж достатньо.
Зовсiм не так давно цiлий день вiдловив калькуттой i навiть не помiтив як стiльки часу проминуло. Один з нюансiв вважаю що мульт лiг в руку. 200 г. для мульта на мою думку не критично, навiть для Ul. Метал не пластик - на вiка !
Сколько знаю мультоводов, то я бы сказал что и картонного многим хватило бы(себя тоже к таким причисляю), настолько часто мультики меняются...
Яослав К

Сообщение Яослав К »

Vasylii писал(а):Что Мет16,что Ант12,-компакты бросают не хуже магфорса...о воблерах даже не говорю...Тот же Калаис с ранней SVS
Шановний по перше ви понавибирали одних шимовських топів. За ці гроші що вонb коштують можна три татули купити. По друге у метана 16 тормозюка інфіні 2-го покоління а на анті інфініті з розширеними можливостями на 6 грузів, про стару тормозилку на калаіс мови не було. Ви альтернативу татулі з шим назвіть?
Яослав К

Сообщение Яослав К »

Vasylii писал(а):Зы.Смартов нет и не скоро появятся ...чего и Вам желаю.
А ви на пробу візьміть у когось, будете здивовані.
Smolik

Сообщение Smolik »

Яослав К писал(а):
Я ловив, непогано, поки нормальними мультами не половиш.
Smolik

Сообщение Smolik »

Подивлюсь,що воно та нова свс інфініті. Купив 51 барана 15-го. Буде в пару до 12 бфс під лайтові воби.
Яослав К

Сообщение Яослав К »

Smolik писал(а):непогано, поки нормальними мультами не половиш.
Хто б спорив. Але на свої гроші, і для "попробувати" кращого знайти важко.
Smolik

Сообщение Smolik »

Поки не було татули кт та касітаса - так. А зараз взагалі нецікаво. Касітас з мілкою шпулею вийде на десятку дорожче смарта 51. Але зовсім з іншою якістю. Смарти - це лотерея, мій перший був ідеалом з ходом не гірше від шимано, всі інші ричали як дурні прямо з заводу.
Vasylii

Сообщение Vasylii »

Яослав К писал(а):
Vasylii писал(а):Что Мет16,что Ант12,-компакты бросают не хуже магфорса...о воблерах даже не говорю...Тот же Калаис с ранней SVS
Шановний по перше ви понавибирали одних шимовських топів. За ці гроші що вонb коштують можна три татули купити. По друге у метана 16 тормозюка інфіні 2-го покоління а на анті інфініті з розширеними можливостями на 6 грузів, про стару тормозилку на калаіс мови не було. Ви альтернативу татулі з шим назвіть?
Из Татулообразных есть у меня Стиз16 св тв...так вот в сравнении в лоб с Мет16 мгл,лично я не смог сказать,кто из них лучше :? Так что альтернативу смотрите по цене...с тормозилкой инфинити...так,на вскидку,-Shimano JDM 16 Scorpion 70
Зы.Да хоть десять Татул купить,-они лучше Мет или Ант не станут :D
Vasylii

Сообщение Vasylii »

Яослав К писал(а):
Неа,не буду :) ...нечему там удивляться.
Яослав К

Сообщение Яослав К »

Vasylii писал(а):Зы.Да хоть десять Татул купить,-они лучше Мет или Ант не станут
Судячи з катла у вашому користуванні з грошима у все ок :okokgood: . В сьогоднішніх реаліях так не у всіх а рибку ловити хочеться.
Би2

Сообщение Би2 »

Яослав К писал(а):
Vasylii писал(а):Зы.Да хоть десять Татул купить,-они лучше Мет или Ант не станут
Судячи з катла у вашому користуванні з грошима у все ок :okokgood: . В сьогоднішніх реаліях так не у всіх а рибку ловити хочеться.
Верно! И смарт со стидом тоже могут радовать многих рыбаков! :pivko:
Поднять тему

Вернуться в «Мульт-клуб»