Выбор мультипликаторной катушки для весов до 45 грамм
-
Freeman
- спиннингист
-
Ego1sTe
- спиннингист
Меррумов кстати несколько 1601 и без тюнинга ну очень хорошая катушка, он снят с производства лет 6 назад
Меррум, я так думаю навсегда останется лучшим мультом из Абу Гарсии, да и не только , а Суверан лучшей мясорубкой
Меррум, я так думаю навсегда останется лучшим мультом из Абу Гарсии, да и не только , а Суверан лучшей мясорубкой
-
Freeman
- спиннингист
зачем снимать с производства лучшие модели?
-
Ego1sTe
- спиннингист
а зачем постоянно выпускать вечные изделия???? буть ты производителем ты бы выпускал катушку которая работает 10 лет без нареканий? гораздо выгодней производить катушки на пару лет
-
OK
Я вже 15 років не тримаю практично мясорубок в рукахEgo1sTe писал(а):Меррумов кстати несколько 1601 и без тюнинга ну очень хорошая катушка, он снят с производства лет 6 назад
Катушка дійсно не погана, я навіть хотів колись собі її купити. Відмовився тільки через алюмінієві шестерні. ZPI доречі відразу в ній міняли, точніше пропонували для неї латунні, та й все там мінялося, від заміни шпулі на магнієву, підшипників, фрекціона і т.д. Це вже далеко не серійний мульт. Я вів мову про серійні катушки. Тай корпус у мьорума 1601 литий, фрезеровані були тільки щічки, одним словом там є свої нюанси. Але ніхто не спорить, що КОЛИСЬ шведи робили достойні мульти.
На сьогонішній день Конквесту і Рьога альтернативи немає серед класичних мультів серійного виробництва.
-
ГЕННАДІЙ
Оце конструктив!!! Оце начитався! Більше всього сподобалась назва - МОНОБЛОК это звучит гордо. Вирішив буду збирати гроші на MEGABASS.
-
Eugene
ОК,
Видно что человек не пять лет с мультами дружит! Согласен с тобою на все 100!
Видно что человек не пять лет с мультами дружит! Согласен с тобою на все 100!
-
Riptor
Вопрос к знатокам по Абушкам. Самый мелкий бочонок это Амбасадор C3 4600? Правильно?
-
Брат Герасима
Скорей всего это мерум 1600 http://injapan.ru/auction/r62199715.htmlRiptor писал(а):Вопрос к знатокам по Абушкам. Самый мелкий бочонок это Амбасадор C3 4600? Правильно?
-
Yashok
-
Riptor
Брат Герасима
Я немного не дописал, из C-серии именно имел в виду.. посмотрел моррума еще днем на работе - классная катуха, но и стоит 4 сотни с лишним зеленых - занадто
Yashok
Шото Вы не в те дебри ломанули!
Вопрос только про Абушки был..
Я немного не дописал, из C-серии именно имел в виду.. посмотрел моррума еще днем на работе - классная катуха, но и стоит 4 сотни с лишним зеленых - занадто
Yashok
Шото Вы не в те дебри ломанули!
-
Игорь64
Мене цікавить ваша думка про те, якій мульт та якій під нього спінінг ви рахуєте за добре мати якщо плануєш рибалити на ціх річках ( розміри річок, течія, глибіни, трофеї вам відомі). Так, я зрозумів що мова йшла про RYOGA 1016H.OK писал(а):Я вже 15 років не тримаю практично мясорубок в рукахEgo1sTe писал(а):Меррумов кстати несколько 1601 и без тюнинга ну очень хорошая катушка, он снят с производства лет 6 назад
Меррум, я так думаю навсегда останется лучшим мультом из Абу Гарсии, да и не только , а Суверан лучшей мясорубкой![]()
Катушка дійсно не погана, я навіть хотів колись собі її купити. Відмовився тільки через алюмінієві шестерні. ZPI доречі відразу в ній міняли, точніше пропонували для неї латунні, та й все там мінялося, від заміни шпулі на магнієву, підшипників, фрекціона і т.д. Це вже далеко не серійний мульт. Я вів мову про серійні катушки. Тай корпус у мьорума 1601 литий, фрезеровані були тільки щічки, одним словом там є свої нюанси. Але ніхто не спорить, що КОЛИСЬ шведи робили достойні мульти.
На сьогонішній день Конквесту і Рьога альтернативи немає серед класичних мультів серійного виробництва.