G.Loomis под мульт

Мультипликаторные катушки и кастинг (baitcasting club)
Rensi

Сообщение Rensi »

RGB писал(а):Виталя,не кривя душой,как держак на NRX? На вид :wink: ,пытаюсь понять об удобстве,ну и эстетической стороне.
кольца настораживают, а держак- бомба :wink: (в сравнении с классикой Гарика :lol: )
хотя...все на любителя.
а вот гламурные вставки синего цвета, как по мне, цыганский варик от шиманы :wink: ИМХО
BOB

Сообщение BOB »

Rensi писал(а):а вот гламурные вставки синего цвета, как по мне, цыганский варик от шиманы :wink: ИМХО
ААААААААААААА )))) дерьжить мене трое!... сам с этого орал! нах этот гламур лохнесский!...
Rensi

Сообщение Rensi »

BOB писал(а): нах этот гламур лохнесский!...
все на любителя, но для меня эт как мерседес с катафотами :wink:
mike528

Сообщение mike528 »

"катафоты" пойдут под этот "мерс" :)
Изображение
BVT

Сообщение BVT »

И что расскажете про этот "мерс",а то все поглядываю,а информация противоречивая
mike528

Сообщение mike528 »

peps писал(а): quantum smoke може бути альтернативою Банаксам, для нас такі катушки рідкість, проте в США на них ловить велика частина пересічних американців. ..............
.....
http://www.quantumfishing.com/products/ ... ke-PT.aspx
красивая катушка, и параметры тоже...
только банакс LX у нас сотку стоит, а квантум смоук пити у них двести - никакой альтернативы. :) Окумы разве что...
а банакс мне понравился новый.
mike528

Сообщение mike528 »

BVT писал(а):И что расскажете про этот "мерс",а то все поглядываю,а информация противоречивая
я - ничего, только на картинке видел, просто отделка подходит к NRX-ам. :)
ГЕННАДІЙ

Сообщение ГЕННАДІЙ »

А мені в NRX нічого не сподобалось :wink: , Кілок-кілком. Комель потужний - звідси і шалені лібри, зібраний поганенько ,як за такі бабки, ну а дизайн... :roll: Від Шиманів чекав більшого. Мабуть розробляли такий дизайн під невибагливих америкозів. Під мульт точно не буду брати таку вудку.
Rensi

Сообщение Rensi »

ГЕННАДІЙ писал(а):А мені в NRX нічого не сподобалось :wink: , Кілок-кілком. Комель потужний - звідси і шалені лібри, зібраний поганенько ,як за такі бабки, ну а дизайн... :roll: Від Шиманів чекав більшого. Мабуть розробляли такий дизайн під невибагливих америкозів. Під мульт точно не буду брати таку вудку.
мне ручка понравилась у НРХа. Еще понравилась разнесенка- оч удобно в холодную пору года. Сегодня тестил в перчатках, оч удобный хват левой руки за разнесенку- нет у палки шанса выпрыгнуть с рук :wink: когда в перчатках.
по поводу классики Гарика- ну ...мы уже привыкли к дизайну "калашника" :lol:
Rensi

Сообщение Rensi »

ГЕННАДІЙ писал(а):А мені в NRX нічого не сподобалось :wink: , Кілок-кілком. Комель потужний - звідси і шалені лібри, зібраний поганенько ,як за такі бабки, ну а дизайн... :roll: Від Шиманів чекав більшого. .
А какой вы прут из NRX тестили?
ГЕННАДІЙ

Сообщение ГЕННАДІЙ »

Rensi
Да я його не тестував, так пару разів кинув і в руках покрутив. До 10_ти грам. Моя думка, що під безінерційку ще можна брати і то до 7_ми грам на окуня. А більш потужніші моделі навіть у нас не потрібні.
Якось я з часом перестав балдіти від кілків.
Yuriy Vin

Сообщение Yuriy Vin »

mike528 писал(а):"катафоты" пойдут под этот "мерс" :)
Изображение
А чи є "у нас" на форумі той, хто юзає червоний або синій Морум? Хотілось би почути про враження, незаангажовано...
RAT

Сообщение RAT »

BVT писал(а):И что расскажете про этот "мерс",а то все поглядываю,а информация противоречивая
В нас вона проходить обкатку(з початку року) і перші враження цитую: "лайтовий дальнобійний універсал..." працює впевнено від 5гр по джигу. Зібраний достойно, але є нюанси у зручності користування, вцілому мульт вартує вкладених фінансів. З пов.
Yuriy Vin

Сообщение Yuriy Vin »

RatHunter писал(а):...В нас вона проходить обкатку(з початку року) і перші враження цитую: "лайтовий дальнобійний універсал..." працює впевнено від 5гр по джигу. Зібраний достойно, але є нюанси у зручності користування, вцілому мульт вартує вкладених фінансів. З пов.
Вибачайте, засиплю питаннями. У вас синій 1601? Під які "завдання" брали? Який "верх по відчуттям" щодо тесту приманок? Чи комфортно кидати "парусящі" приманки 5 г? В чому заключаються нюанси зручності користування? Зарання дякую.
RAT

Сообщение RAT »

Yuriy Vin писал(а):Вибачайте, засиплю питаннями. У вас синій 1601?
А хто сказав, що агрегат мій? Мені мого "Скорпа" ХТ1501 вистарчає з головою. :D Потримати в руках раніше весни на мультфестивалі навряд чи вдастся. :roll: Прогляньте ПП. :wink:
Последний раз редактировалось RAT 10 фев 2011 10:24, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться в «Мульт-клуб»