Final Keeper
-
Dohtur
Ось, зовсім недавно, з"явилися такі "штуковини" для утримання силіконових приманок на гачку,як Final Keeper ... На перший погляд,дуже необхідна і корисна річ ... Сам не втримався і придбав надвелику кількість різних розмірів,але ще не пробував,оскільки тільки отримав. Скажіть,будь-ласка,в кого є практика користування ними,наскільки збільшилась ефетивність збереження приманки на гачку ? І,взагалі,які враження від їх використання ?
-
dddnew
А чем вас обычная пружинка не устраивает? :wink:
-
delfin
Уже достаточно людей купили
Но все равно тех кто ловит на силикон намного больше- так что, надюсь ,все еще впереди
А вещь , действительно, нужная. Возможно могут сказать - а я пружинку мастырю, кто то клеем клеет . Но тут уж каждому свое... Кто то на машине едет , а кто то из швейной машинки пытается транспортное средство сооружать
Подождем отзывов....
Но все равно тех кто ловит на силикон намного больше- так что, надюсь ,все еще впереди
А вещь , действительно, нужная. Возможно могут сказать - а я пружинку мастырю, кто то клеем клеет . Но тут уж каждому свое... Кто то на машине едет , а кто то из швейной машинки пытается транспортное средство сооружать
Подождем отзывов....
-
Dohtur
А я хіба таке казав,що не влаштовує ?! Просто мені хочеться,щоб щось інше,в даному випадку ці пластмаски final keeper,ще більше мене влаштовували ! :P Якщо відверто,то сьогодні пробував в приманку заводити,то ніяку пружину вже не захочу в силікон запихати ... :roll: І,на жаль,пружини ржавіють і ЗОВСІМ НЕ ТАК тримають приманку !!!dddnew писал(а):А чем вас обычная пружинка не устраивает? :wink:
-
delfin
Писал сообщение - и еще не видел по поводу пружинок ответа
Только отослал - и о- па - как чувствовал... Прикольно
Ну как уже писал- каждому свое
Только отослал - и о- па - как чувствовал... Прикольно
Ну как уже писал- каждому свое
-
dddnew
Dohtur лучше напиши где брал и скока стоит может и мну устроят
В Киеве в продаже не встречал, темболее вопрос монтажа явалонов вводит многих продавцев в ступор :lol:
В Киеве в продаже не встречал, темболее вопрос монтажа явалонов вводит многих продавцев в ступор :lol:
-
Dohtur
Ось бачиш,ти сам собі протирічиш !!! :wink: З цього і потрібно було починати,а не пропонувати "старих і добрих" альтернатив ... Влаштує,влаштує,оскільки дійсно заіпіста штука !dddnew писал(а):Dohtur лучше напиши где брал и скока стоит может и мну устроят
-
F40
Не знаю,Тарас,что ты купил...а я пользуюсь кусочком резинки
...и довольно успешно,особенно это актуально с приманками Мегабасс и Кейтэч.
http://spinning.kharkov.ua/phpbb/album_ ... ic_id=2860
http://spinning.kharkov.ua/phpbb/album_ ... ic_id=2860
-
maksut
А можно фотку этого чуда Final Keeper
-
Dohtur
Саша,Ви неправильно сказали ..... Не успішно користуюся,а успішно користуВАВСЯ до сьогоднішнього дня ...F40 писал(а):Не знаю,Тарас,что ты купил...а я пользуюсь кусочком резинки...и довольно успешно ...
-
delfin
Объясню чтобы было понятно в чем разницица - резина помогает силикону держаться на крючке не сползая
Final Keeper помимо отличного удержания приманки на крючке не дает рваться "морде" резины ( так бывает очень часто)
Ну и Final Keeper - не одноразовая штука
Обгрызли резину , хвост откусили - можно вставить его в новую
Final Keeper помимо отличного удержания приманки на крючке не дает рваться "морде" резины ( так бывает очень часто)
Ну и Final Keeper - не одноразовая штука
Обгрызли резину , хвост откусили - можно вставить его в новую
-
F40
Dohtur писал(а):Саша,Ви неправильно сказали ..... Не успішно користуюся,а успішно користуВАВСЯ до сьогоднішнього дня ...F40 писал(а):Не знаю,Тарас,что ты купил...а я пользуюсь кусочком резинки...и довольно успешно ...
Подивіться в google що це за "прикольні" тримачі ... Так що вітаю і Вас,оскільки з'явилася ще одна складова собівартості монтажу силікону ... !
![]()
![]()
-
Dohtur
F40
Не вірю,що будете чекати,я Вас знаю ... :lol:
Не вірю,що будете чекати,я Вас знаю ... :lol:
-
Jackson_UA
maksut писал(а):А можно фотку этого чуда Final Keeper
http://fishingstock.com.ua/2009-12-04-0 ... ory_id=718