Разница в массе - из-за рукояти, скорей всего:
- Dayo Liropus весит 59 грамм;
- Dayo Prestige весит 53 грамма.
DAYO LIROPUS

DAYO PRESTIGE

Есть ещё тревел вариант Престижа - 4-х частный Dayo Prestige CX4

Вибираю між:VOROBIY писал(а):Всім привіт!
Хочу зайнятись мормишингом. Порадьте, будь ласка, яку палку взяти в районі 100-150$?
Самая короткая, скорее, подойдёт для работы с минимальными блёсенками и воблерочками.hachok писал(а):На випадок "вдруг не зайде" - ... azura olivia - самі меньше
Візьміть краще Crazy Fish Nano Zero SE, він дешевше карбона і не такий швидкий.VOROBIY писал(а):Вибираю між:VOROBIY писал(а):Всім привіт!
Хочу зайнятись мормишингом. Порадьте, будь ласка, яку палку взяти в районі 100-150$?
1. Crazy Fish Nano Zero Carbon - кажуть, що швидкувата для мормишки
2. Azura Vesta X-Nano 59XUL - новинка, ХЗ що воно таке
3. Favorite Blue Bird Nano BB1-602N-S - це так, щоб не псіхувати, вдруг не зайде
Але ж і хочиться, щось чутливе, тому Blue Bird Nano визиває великі сумніви.
То что дешевле,то да.Но бланки одинаковые.Все отличие в фарнитуре,и ручка ева.Конечно чуток проигрывает в чуйке зерохе.Но если ловить леской,то чуйка что на зеро и зеро се конечно хуже.strannik писал(а):Візьміть краще Crazy Fish Nano Zero SE, він дешевше карбона і не такий швидкий.VOROBIY писал(а):Вибираю між:VOROBIY писал(а):Всім привіт!
1. Crazy Fish Nano Zero Carbon - кажуть, що швидкувата для мормишки
2. Azura Vesta X-Nano 59XUL - новинка, ХЗ що воно таке
3. Favorite Blue Bird Nano BB1-602N-S - це так, щоб не псіхувати, вдруг не зайде
Але ж і хочиться, щось чутливе, тому Blue Bird Nano визиває великі сумніви.
Там тест з 0,5 заявлено... і як він себе поведе з мормишкою 0,2 гр.?hachok писал(а):Crazy fish
Їх зараз немає в наявності, очікують в літку (strannik писал(а):Візьміть краще Crazy Fish Nano Zero SE
боюсь такі палки, чутливості я навряд отримаю і відразу, може бути, розчарування. Це з досвіду мікрухи... починав з Favorite Blue Bird і не отримав того задоволення, що хотів( Потім Finezza UX і теж, на 1му грамі "не зачіпило", потім Nano One SE і тут вже сподобалось... (зараз лишив собі Favorite Black Swan і Crazy Fish Arion, палки різні і не можу визначитись, що лишити, а що продати)hachok писал(а):На випадок "вдруг не зайде" - flagman areata або подорожче azura olivia - самі меньшенькі.