Потрібна допомога в виборі лайтовтого спінігу від Shimano.

Обсуждение снастей для спиннинга: обзоры и отзывы, вопросы и ответы
Fisher

Сообщение Fisher »

Ну не сможете вы дрыном 2.70 нормально твичить :lol:
Rem

Сообщение Rem »

numbu писал(а): А потрібна палка для ловлі з берега берег зарослий і щоб достати до самих смачних мість і нормально провести треба 270 ! Воблери різноманітні хорнети 3,сальмо тіні ,чабік ,міджи , бебі про ,Тині фрі ,Л міновка 33 ,мустанг мінов 60, чабік мінов і т.д. і всі лайтові макс важить грам 8 !!! І ПАЛКА НЕ ДЛЯ ВТИЧА А НЕВЕЛИКОЇ ПІДІГРОВКИ ПРИМАНКАМ ПРАКТИЧНО ВСІ МАЮТЬ СВОЮ ВИРАЖЕНУ ІГРУ !!!
Матчева вудочка Бальцер Спешіал Едішін з графіту ІМ-12 тестом 1...12 грам. Легка, жорстка, фаст, навівть екстра... правда, ручка задовга. Я користувався в якості довгого спінінга під невеликі воблери тою що 2...20 грама. :wink:

Можете ще глянути на деякі довгі моделі спінінгів Фенвік.

SPEEDMASTER -- непоганий спінінг.
TECHNIUM -- барахло. ІМХО
numbu

Сообщение numbu »

Fisher писал(а):Ну не сможете вы дрыном 2.70 нормально твичить :lol:
Янапевно вже раз 3 пишу не твічити а підігрувати приманці !!! І так я зможу "дрином 270 " твічити , боковий легкий твіч та сама історія шо із 210 і 240 !!!!А 270 потрібно під умови водойму !!!
peps

Сообщение peps »

По-перше 2,7 довжина для далекого забросу - не аргумент. нормальний спін 2,1 кине дальше ніж туфта за 100баксів довжиною в 2,7.
По-друге якщо берег зарослий, то тим більше не можна дивитись в сторону довгих палок, і впринципі воблери не є далекобійними приманками, так що не на довжину треба дивитись, а на сумісність спіна в роботі з воблерами.
По-третє якщо Ви не маєте бажання прислухатись до порад інших, і далі такі ж категоричні в свому виборі то такий варіант мав би задовільнити ваші вимоги:
St.Croix AVS90MLF2
NIK

Сообщение NIK »

numbu
Имею TECHNIUM DF АX SPINNING 240 UL 2-10, строй совсем не быстрый - лапша, для твичинга проблематично. Не думаю, что кардинально отличается от TECHNIUM DF CX SPINNING 270 L .
numbu

Сообщение numbu »

NIK писал(а):numbu
Имею TECHNIUM DF АX SPINNING 240 UL 2-10, строй совсем не быстрый - лапша, для твичинга проблематично. Не думаю, что кардинально отличается от TECHNIUM DF CX SPINNING 270 L .
Дякую !!! Хоть одна людина написала по суті, а то куча флуду і ноль толку !!
Талян

Сообщение Талян »

numbu
Де Ви бачили флуд? По моєму всі Вам нормально пояснили, що твічити довгим спіном проблематично, хоча Ви маєте на увазі підігрувати, це те саме що й твічити. І кине довший спін не на багато дальше. Ви добре почитайте сайт, тут є написано про це дуже багато. Є тести по дальності закидання, не лінуйтеся -- ЧИТАЙТЕ.
numbu

Сообщение numbu »

Талян писал(а):numbu
Де Ви бачили флуд? По моєму всі Вам нормально пояснили, що твічити довгим спіном проблематично, хоча Ви маєте на увазі підігрувати, це те саме що й твічити. І кине довший спін не на багато дальше. Ви добре почитайте сайт, тут є написано про це дуже багато. Є тести по дальності закидання, не лінуйтеся -- ЧИТАЙТЕ.
Шановний ось дивіться в нас така ситуація один написав твічити тяжко патиком 270 , погодився я зним чи ні справа моя !! А ле навіщо ще 110 людям писати те саме суті це не поміняє і тема про інше була мене цікавило хто користувався і дасть більше інфи по шимано!! І довжина 270 була вибрана не з потолка а по умовах в яких я рибалю і писати що 210 ліпше в даних умовах як мінімум не компетентно, адже я рибалю спінігом 210 і бачу що його маловато !!!! І кидок мене не стільки цікавить мене кидок 210 влаштовує!! Непідходить шимано дайте альтернативу !!!! Але не флудіть про твіч і довжину кидка і не розказуйте що 210 мені буде краще. Є в когось якісь міркування по моїм потребам пишіть розгляну любу пропозицію!!
peps

Сообщение peps »

Короче народ, пишіть шановному numbu тільке те, що він хоче почути, бо інакше наші "некомпетентні" коментарі будуть флудом :D
Одним словом купа є патиків в 2,7-3 метри, які класно "підігрують" чабіки, Л мінноу 33, просто всі ми ідіоти і таких палок не знаєм :D
Sergo

Сообщение Sergo »

Есть в серии TECHNIUM поленья и до 3.30 :lol: :
http://fish.shimano-eu.com/publish/cont ... inning.html
numbu

Сообщение numbu »

peps писал(а):Короче народ, пишіть шановному numbu тільке те, що він хоче почути, бо інакше наші "некомпетентні" коментарі будуть флудом :D
Одним словом купа є патиків в 2,7-3 метри, які класно "підігрують" чабіки, Л мінноу 33, просто всі ми ідіоти і таких палок не знаєм :D
Шановний я не розумію вашої іронії вона тут даром нікому не потрібна!!!!! Маєте що сказати по темі будьласка .
numbu

Сообщение numbu »

Sergo писал(а):Есть в серии TECHNIUM поленья и до 3.30 :lol: :
http://fish.shimano-eu.com/publish/cont ... inning.html
Дякую що сказали але мене цікавила модель саме 270 !!
Fisher

Сообщение Fisher »

Та купите уже себе эту дровыняку и ловите в своё удовольствие :lol:
Всё равно другие мнения вам не нужны, какой смысл был открывать тему? :?
mike528

Сообщение mike528 »

2,70м 12 грамм и быстрый строй - взаимоисключающие требования, чисто теоретически. Практически, вы получите быстрый дрын где-то до 25 грамм с надписью "до 12", либо лозинку совсем небыстрого строя.
peps

Сообщение peps »

mike528, не дратуйте топікстартера, Ви ж пишете не по темі, йому наші думки не потрібні. :D

Вернуться в «Снасти»