витамин писал(а):vadik2121 писал(а):Базарна "баксітка" лягає дуже гарно!
Какую конкретно вы имеете ввиду?
vadik2121 писал(а):
Шановний Вітамін,не вводьте людей в оману!
.
Шановний vadik2121, я никого не пытаюсь ввести в заблуждение, мои слова основаны на
моём опыте использования этой 30-минутки. Как вы умудряетесь за такой короткий срок становления удалить пузырьки? Я допускаю ещё этот вариант для использования в личных целях, но делать такое другим-увольте, категорически не буду!
"Баксідка з базара" це звичайний ЕДП,якщо не помиляюсь він зара йде Чеський.
Людям спіни не роблю,ну хіба своїм пару кілечок замінив і спіни троха ліпив.
ЕДПешкою "ліпив"
тільки собі на пробу перші кільця на телескопічних спінах вже років до 10-ти пройшло.Нічого кращого під рукою не було.Потім почав ламати спіни і прийшов до Ларіта,на ньому і зупинився.
Бульбашки є іна ЕДП і на Ларіті,видаляються,як я і писав при нагріванні феном прямо на крутилці.Грію хвилин 10 певно,якось не запарювався,роблю і добре.
Якби не Ви я б і не подумав що бульбашки бувають на примотках...досвід до Вашого і поруч не стане,так ліплю для себе.
Просто ділюсь своїми лагами.
А спіном з декількома примотаними кільцями я ловлю на 4-5-те копито+ 10-14г головка , і по траві і всьому шо на дні водосховища...і джерками грам по 20-30 деколи...карабіни №3 від Владіміра59 не тримають,беру якісь під верхом...та і взагалі спіни в мене майже "расходнік",тому дорогих нема,хіба Зандер і то в човен беру не завжди.
І я не хотів Вас образити,гумор такий а смайліка шось не поставив :cry: