Рыболовный костюм на осень и весну
-
Андрей13
strannik, спортсмени й Black Swan-ами ловлять, а їх люди через день на барахолки скидають. Майже усі спортсмени, то як рекламні банери для виробників товарів для риболовлі - і це не завжди показник якості товарів, то що таке у спортсменів є.
-
strannik
А може і так) Як на мене, все ж краще, ніж деякі інші костюми.Андрей13 писал(а):strannik, спортсмени й Black Swan-ами ловлять, а їх люди через день на барахолки скидають. Майже усі спортсмени, то як рекламні банери для виробників товарів для риболовлі - і це не завжди показник якості товарів, то що таке у спортсменів є.
-
Андрей13
strannik, не самі гірші, але й не самі кращі.
-
strannik
Андрей13 тобто на свої гроші.
-
Дон Кихот
Приветствую. Был такой костюм?Андрей13 писал(а):strannik, не самі гірші, але й не самі кращі.
-
strannik
Думаю придбати, бо в Норфіні артік ред жаркувато)
-
Дон Кихот
Ну жарко говорят - не холодно.strannik писал(а):Думаю придбати, бо в Норфіні артік ред жаркувато)
-
Дон Кихот
Я зимний костюм Гром имею в виду.
-
Андрей13
Дон Кихот,зимовий не носив. Я дивився мембранний Grom, але обрав Norfin Alha, як більш функціональний та якісний, але дорожчий. Краще пошив, якісніша фурнітура, якісніша тканина. Ще докупив костюм з флісу Norfin Polar Line. Й тепер комбінуючи перший слой з термобілизни (norfin), полар лайн й флісові лижні светри могу назбирати костюм в якому можна ходити від +15 до -10. Я більше й не треба, бо як на льод я не ходжу. Зимовий ми товарищу обирали, Гром був один з кандидатів, але все одно було обрано Norfin, але Norfin дорожчий, модель не пам'ятаю.
-
Андрей13
Дон Кихот,мій месседж був більше про те, що спортсмени не завжди показують якісні товари в інстаграмі й робити по тих постах висновки не завжди вірно, треба пробувати. Под свої потреби я вибір зробив й не трохи не жалкую.
-
Виталик
У меня такой. Прошлой зимой удалось порыбачить полтора зимних месяца. Я остался доволен. Рыбалки со льда без палатки, длинные переходы. Очень комфортно. Завтра едем товарищу такой же брать.Дон Кихот писал(а):Всем привет. Пора обновить темку. Кто носит зимний костюм Гром? Как он вам?
-
Виталик
А что с фурнитурой у грома не так?Андрей13 писал(а):Дон Кихот,зимовий не носив. Я дивився мембранний Grom, але обрав Norfin Alha, як більш функціональний та якісний, але дорожчий. Краще пошив, якісніша фурнітура, якісніша тканина. Ще докупив костюм з флісу Norfin Polar Line. Й тепер комбінуючи перший слой з термобілизни (norfin), полар лайн й флісові лижні светри могу назбирати костюм в якому можна ходити від +15 до -10. Я більше й не треба, бо як на льод я не ходжу. Зимовий ми товарищу обирали, Гром був один з кандидатів, але все одно було обрано Norfin, але Norfin дорожчий, модель не пам'ятаю.
-
Андрей13
Виталик, я не кажу що не так. Кажу, що в Norfina краща. Приклад: молнія з вітої спіралі у Grom й з пластикових зубців у Norfin. Віта спіраль особисто в мене з часом розходиться.
Гром:

Норфін:

По капюшону, як на мене у Norfin більш зручна система регулювань.
В Норфіна є нагрудні кармани, а в Грома нема.
Як на мене Норфін якісніший набагато, але й дорожчий. В мене була можливість обрати краще, я обрав, а не було б, носив би той же Гром, бо як він значно крвщий за Бундесверівський камуфляж, який в мене був раніший.
Гром:

Норфін:

Як на мене Норфін якісніший набагато, але й дорожчий. В мене була можливість обрати краще, я обрав, а не було б, носив би той же Гром, бо як він значно крвщий за Бундесверівський камуфляж, який в мене був раніший.
-
Дон Кихот
Подскажите общее оличество карманов на курточке? Рассматриваю к покупке, а посмотреть негде.Виталик писал(а):меня такой. Прошлой зимой удалось порыбачить полтора зимних месяца. Я остался доволен. Рыбалки со льда без палатки, длинные переходы. Очень комфортно. Завтра едем товарищу такой же брать.
-
Baxxter
Андрей13 писал(а):Виталик, я не кажу що не так. Кажу, що в Norfina краща. Приклад: молнія з вітої спіралі у Grom й з пластикових зубців у Norfin. Віта спіраль особисто в мене з часом розходиться.
Гром:
Норфін: