Резина BigHummer
Ловлю цією резиною років 3 -4. В постійних фаворитах. Найбілші судаки брали на четвертий Хамер. З кольорами особливо видумувати не потрібно - яд, прозорі і мутні і завжди впіймаєш рибу. Часами краще працює третій, часами четвертий, на стоячій воді ( на ставках) гарно ловить різнокаліберну щуку п"ятидюймовий. Шикарна резина !
Великими трофеями похвалитися не можу,але я восени також,коли попробував ловити на цей силікон,більше з нічим іншим експериментувати і не захотілося ... Не можу не відмітити високу якість самого матеріалу,з якого виготовлена приманка,ну і ВИСОКОЧАСТОТНІ коливання тілом у всіх осях ... Причому,хочу відміти і той немаловажливий,на мою думку,факт,суть якого полягає в тому,що,незалежно від температурних режимів води,сама "гра" приманки ЗОВСІМ не змінюється ...
Ще воблер потрібно пошукати,який витворяє такі "піруети",опускаючись на дно,як ця оснащена резина ...
Ще воблер потрібно пошукати,який витворяє такі "піруети",опускаючись на дно,як ця оснащена резина ...
Ось тут http://www.swimbait.com/hps30.htm можете,кому цікаво,ознайомитися з кольоровою гаммою кольорів і відтінків ... Причому,хочу зазначити,що в реальному сприйнятті,це виглядає набагато краще,ніж на малюнку !