По голавлю в більшості випадків колір стіків ролі не грав,але інколи
помічав активізацію і більш агресивну поведінку риби при атаках,коли використовував приманку з чорним пузом.Особисто я,для зручності візуального контролю вибираю стік з яскравою спинкою.Знаю,що деякі київські ультралайтовики впевнені в перевазі стіків з оранжевим пузом і жовтими боками...
По Товаді
В київському магазині,де я купував приманку,був лише колір №5.Його і взяв,на нього і ловлю.Якби міг вибирати,то для окушка взяв би щось під мальочка-№1,2,4
Доречі,в своїх умовах Товаді і по голавлику прекрасно працює.Його мінус-дуже легкий і потребує спец снасті.
Фоток зараз немаю.Зроблю і викладу на протязі декількох днів.Згадані мною стіки формою трохи відрізняються від серійного 5см.Виточені вручну із дерева.Менший розрахований на більш делікатну снасть,але на відміну від Товаді, непоганий літун і не зковується течією.Тестували на голавлю і жерешках.Більший волкер-це вже більше лайтова приманка.Більш крупний голавль,та середнього розміру жерех.Знову,ж таки задача № 1-можливість виконання проводок із збереженням стабільної гри, в різних напрямках відносно течії,прицільний кидок.По моєму задум вдався,але серійні приманки виготовляються із пінополістиролу,тому чи збережуться всі якості приманки наразі невідомо,тому майстер і вагається.
Т-Pivot я кидав під берег,під крону прибережних кущів і дерев.Часто ніякої проводки і не ттреба було.Брало на "плюх".Непогано ловив на мілинах при проводці над коридорами водних рослин,але знову ж таки про якусь стабільну гру на всій проводці і мови не було.Він просто не для тих умов де я найчастіше рибачу з приманками такого класу.
По Беві проперу.
Недостатньо лише зняти пропеллер.Зняти його просто.Петля -саморіз викручується без проблем.Після цього потрібно провертіти отвір знизу у певному місці хвостової частини і пригрузити приманку свинцевою,або відповідною по вазі вольфравовою дробинкою.Отвір заклеюємо спочатку скотчем.Вагу дробинки підбираємо так,щоб приманка прийняла положення класичного волкера-45,або трохи більше градусів відносно поверхні води.Потім груз фіксуємо клеєм і після цього заклеюємо отвір пробочкою з твердого пінопласту.Супер волкер готовий.Приманка як пропер була так собі,слабенька.Нічого путнього на неї зловити мені не вдавалося.В якості волкера все змінилося.
http://photofile.ru/users/idus/3180520/ ... nImageLink