Воблеры TsuYoki
-
Drago
Привет всем. В октябре- ноябре прошлого года отлично работали у меня по вечернему хищнику Brut и Mason в натуральных цветах. В уловах преобладали судаки, в прилове жерехи, один на 4кг, и щуки.
-
pp-tst
Воблеры TsuYoki
Что будет предпочтительней для глубин 3,5 - 4,5м: TsuYoki MOVER MR 128SP или DRAGA MR 130SP. В кого какая статистика?
-
boatman69
Воблеры TsuYoki
Использую оба,результативность одинаковая,с DRAGA MR 130SP руки чуть дольше "не отваливаются".Короче - они равнозначные,использовал на глубине 4-5 метров.pp-tst писал(а):Что будет предпочтительней для глубин 3,5 - 4,5м: TsuYoki MOVER MR 128SP или DRAGA MR 130SP. В кого какая статистика?
-
serge 70
Воблеры TsuYoki
Мизер 120 у Тзуок недавно выручил .Выручил тем что всплывает не так резко как Касадака Интра 125 ,очень хорошо показал себя в старте проводке ,что не мало важно когда ловишь по точкам и щука выходит то на бульк то на первые метры проводки .Интра хорошо работает на мелководных просторах а вот Мизер по окнам себя показал хорошо .Мизер похож на Айковский моретан ,примерно одно и тоже .Идет чуть глубже Интры ,но проводку можно замедлить и он идет при поверхности .

-
gemer
Воблеры TsuYoki
Добрый вечер Всем! Приобрел вот такое чудо TsuYoki Elephant 130F Кто нибудь ловил на него? Подскажите проводку? :ribak:
-
booh
Воблеры TsuYoki
Был похожий звер от Strike Pro - Darter-R King. Так и не смог его раскусить, подарил кому-то. Возможно у Цуек получилось лучше.gemer писал(а):Добрый вечер Всем! Приобрел вот такое чудо TsuYoki Elephant 130F Кто нибудь ловил на него? Подскажите проводку? :ribak:
-
Го-ша
Воблеры TsuYoki
Трішки половив Шансом 130 МР-ним.Що про нього скажу: спочатку я його не зрозумів,якийсь він "незвичний" мені був,тим більше,що з рибою в цьому році не дуже було, виходила,хапала,але не дуже жваво. Половивши декілька рибалок Шансом я змінив свою думку про цей воб і почав в нього закохуватися.Вобчик вийшов неординарний і хоч і має маркування МР,але йде до двох метрів.Глибше я його не міг загнати,але його плюс не в глибині на якій він іде,а у грі. Воб не такий впертий,як усі інші "Рудроподібні" воблери я його Абушним Стінгером до 21г прекрасно анімував.стартує він одразу в бік десь градусів на дев'яносто і на два три корпуси в подальшому вертається і йде в іншу сторону теж під дев'яносто градусів,іншими словами йде у широкому коридорі.Ролінг,само собою нікуди не дівся. Так,що цей воб, так як і Ватсон 130, Мувер,та Драга МР-ні є дуже вдалий і рекомендувати я його можу сміливо. Питання в тому коли він з'явиться в Україні? На жаль трофеїв не було,але,я вважаю,що фото вдале:
-
Го-ша
Воблеры TsuYoki
Я таки на нього впіймав :nakone:
-
PPMazov
Воблеры TsuYoki
Доброго дня колеги. Хотів би запитати гуру мисливців на щуку, які с воблерів можна застосовувати по "малій воді". На мій погляд це BLEF та RODGER. Підкажіть на що ще звернути увагу. Дякую.
-
Evg.l
Воблеры TsuYoki
Обратите внимание на воблер tsuyoki zanoza,я приобрел на днях 130-й,очень хорошо выполнен,ловить на него пока не пробовал так как меляки ещё в траве.PPMazov писал(а):Доброго дня колеги. Хотів би запитати гуру мисливців на щуку, які с воблерів можна застосовувати по "малій воді". На мій погляд це BLEF та RODGER. Підкажіть на що ще звернути увагу. Дякую.
-
booh
Воблеры TsuYoki
Мій "поверхневий" набір: Yo-Zuri 3d popper, Yo-Zuri Hardcore 0, Kosadaka Intra 95, TsuYoki RODGER 106. Якщо глибина дозволяє долавлюю Магалоном. Аналоги цього набора можна підібрати і з воблерів т.м. TsuYoki.PPMazov писал(а):Доброго дня колеги. Хотів би запитати гуру мисливців на щуку, які с воблерів можна застосовувати по "малій воді". На мій погляд це BLEF та RODGER. Підкажіть на що ще звернути увагу. Дякую.
-
booh
Воблеры TsuYoki
Конкретніше Gorn, Miser и Gotbooh писал(а):Аналоги цього набора можна підібрати і з воблерів т.м. TsuYoki.
-
Го-ша
Воблеры TsuYoki
Доброго всім дня.У товариша був оригінальний Дуо Реаліз 120 він на нього не ловив,лежав собі в коробці,а я в цьому році декілька рибалок "витягував" Пастором 120. І от мені захотілося оригінального Дуо...Виміняв я його у товариша,приїхав на річку,кинув його у воду,а у нього ролінг менше ніж у Пастора
От і намінявся.
-
taras24
Воблеры TsuYoki
Більше рухлива соточка (100SP)Го-ша писал(а):Доброго всім дня.У товариша був оригінальний Дуо Реаліз 120 він на нього не ловив,лежав собі в коробці,а я в цьому році декілька рибалок "витягував" Пастором 120. І от мені захотілося оригінального Дуо...Виміняв я його у товариша,приїхав на річку,кинув його у воду,а у нього ролінг менше ніж у ПастораОт і намінявся.
-
Го-ша
Воблеры TsuYoki
Доброго дня.За соточку згодний,але восени хочеться бігміноу половити,а тут популярний бренд Дуо.От я і узяв щоб порівняти. Так,що є Пастор 120,є Дуо 120. Хочу їм батл влаштувати.taras24 писал(а):Більше рухлива соточка (100SP)Го-ша писал(а):Доброго всім дня.У товариша був оригінальний Дуо Реаліз 120 він на нього не ловив,лежав собі в коробці,а я в цьому році декілька рибалок "витягував" Пастором 120. І от мені захотілося оригінального Дуо...Виміняв я його у товариша,приїхав на річку,кинув його у воду,а у нього ролінг менше ніж у ПастораОт і намінявся.