Харьковский спиннинг

Форум о рыбалке

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1699 ]  На страницу Пред.  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 114  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Только с рыбалки
СообщениеДобавлено: 21 авг, 2020 Пт 7:32:16 

Благодарил (а): 346 раз.
sevo
При таких условиях, просятся воблера.

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 авг, 2020 Пт 20:10:14 

Благодарил (а): 548 раз.
Пару лет не ловил на поверхностники и мелководники. Времени на рыбалку нет,но уж очень хотелось зрелищных атак на глазах. Вырвался развеяться и развлечься
на полтора часа на болото в черте города. Трёх малышей отпустил и ещё пять атак на глазах,но либо не засекались,либо сразу сходили. Жарко,рыба капризничает,многии именитые рабочие вобы были в игноре, но ключ был подобран

Вложения:
Photo1741.jpg
Photo1741.jpg [ 275.93 КБ | Просмотров: 3105 ]
Photo1740.jpg
Photo1740.jpg [ 310.22 КБ | Просмотров: 3105 ]
Photo1739.jpg
Photo1739.jpg [ 318.66 КБ | Просмотров: 3105 ]
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 авг, 2020 Сб 10:42:27 

Благодарил (а): 1172 раз.
vulkan писал(а):
При таких условиях, просятся воблера.

Возможно и так, но я уже давно распродал или раздал все когда имеющиеся у меня воблеры, перестал совсем на них ловить.

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 авг, 2020 Вс 9:33:43 

Благодарил (а): 3 раз.
Весла це вам не двигун - тут працювати руками потрібно.

Сидіти вдома, або гребти проти течії Дніпра? Хто ж в здоровому глузді вибере дім, там пилососити можуть заставити чи сміття винести, а прогребти з кілометр чи півтора на "дикій рвачці" - це вже задоволення.

На точці був затемна і першим, але недовго. За півгодини підійшов катер і став в десяти метрах наглухо відрізавши можливість простукувати звал з коси.
Вирішив не сперечатися і змістився. П'ять метрів Фінвалу певно дає моральну перевагу перед одномісним надувасом...

За пару годин джигу спіймав і втопив чотирьох судачків до півкіло та один зійшов біля човна. Всі клювання різкі, якісні, але мало і неформат. Грузи від 32 до 26 в залежності від приманки. Кольори різкий контраст: від рожевого до болотного. Також 5 чи 6 приманок наглухо засадив в корчі, довелося рвати. Далі вимкнуло зовсім.

За ці пару годин джигу мимо пройшло 8 човнів з моторами від 50 до 100 коней, причому кожен йшов на швидкості і не далі 7-8 метрів від мене, хоч простору до 50 метрів і більше, певно вважали, що мені в кайф триматися за леєри намагаючись не зачерпнути води бортом. Один Фінвал пройшов метрах в 5 і таки трішки захлюпнуло. Хоч на чому йдеш, але якщо людина "бидло" вона не зміниться - ІМHO.

Прогріб ще півкілометра і вирішив простукати зовсім безперспективну точку по судаку, але з можливістю хапнути щуку. Глибина за deeper від 3 до 5, але сильна струя і завали дерев за якими омутки з обраткою - любить щука такі місця.
Пройшов метрів 200 - 5 обривів і жодного клювання.
Відклав в сторону skyline після обриву і вирішив зробити ще декілька закидань іншим комплектом: creed + okuma на якому ще був select fetish в машинному маслі з червониии блискітками. Якраз сонечко виглянуло і цей колір був саме доречним.
Кидаю під саме дерево, так би мовити в саме серце " корчесховища". Поки приманка летіла, вже подумки з нею розпрощався, певно і одного підкиду не зроблю...але груз прослизнув поміж гілками, стукнув під водою по стовбуру (відмінна сенсорика у creed) і таки відбився від дна. Перша підмотка, друга, третя...приманку винесло з під гілок і до човна залишилось метрів три - чотири...висить...починаю вимотувати і в цей момент щось як прип....вху...одним словом дика клювака з загинанням спінінга в воду і натужним виттям фрикціону okuma...
Повезло, що фрикціон був не затягнутий як завжди в мене на судака, тому метрів 10 риба змотала відразу і зайшла в корч.
Тримаю в натяг, спінінг в бублик, воно там борсається і виходити не хоче. Хвилин 5 вовтузилось і пішло в сторону від корчів при цьому підтрясуючи головою. Судак - ні...щука - хз...можливо...добре, що саме перев'язав новенький флюорокарбон Hard від sunline 0.57 товщиною - може витримає?
Качаю, ледь рухається...давить і трясе головою, що за хрінь...заходить знову під корч. Шнур не новий, сезон відмолотив тому не форсую...тримаю в натяг і потрошку підіймаю...ще хвилин 5-7 перетягування, співу фрикціону і нарешті спливає сомик...вусата ненажера, заковтнув приманку з грузом...флюр попиляв своєю щіткою зубів, але витримує...підводжу до борту - а підсака немає..."чьорт поб'єрі"...згадую за ліп-гріп, розкриваю, підводжу рибу і намагаюсь взяти за щелепу - воно писок закрило...ну як так...стукнув по голові ліп-гріпом, писок розкрив, але занирнув на метр під човен. Знову виводжу...з третього разу таки взяв. Наче тримає , сомик заспокоївся...все, здався.

Далі світлини і можна збиратися додому.
Випадкове клювання зробило риболовлю.
99 см - не трофей звичайно, але достойний супротивник при клюванні на трьох метрах від човна з його спуртом і в міру делікатним комплектом.
Отже спінінг не підвів, котушка відпрацювала на відмінно, перша риболовля і відразу по повній - будемо експлуатувати далі.
Спінінг Creed 10-32, котушка okuma epixor, шнур X1 в розмірі 1.2, груз 24 грами, гачок select wn 33, приманка fetish машинне мастило і флюр Hard 0.57 мм.

Вложения:
FB_IMG_1598166792359.jpg
FB_IMG_1598166792359.jpg [ 46.96 КБ | Просмотров: 2888 ]
FB_IMG_1598166796507.jpg
FB_IMG_1598166796507.jpg [ 76.15 КБ | Просмотров: 2888 ]
FB_IMG_1598166800210.jpg
FB_IMG_1598166800210.jpg [ 53.68 КБ | Просмотров: 2888 ]
FB_IMG_1598166803444.jpg
FB_IMG_1598166803444.jpg [ 82.39 КБ | Просмотров: 2888 ]
FB_IMG_1598166806644.jpg
FB_IMG_1598166806644.jpg [ 75.05 КБ | Просмотров: 2888 ]
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 авг, 2020 Вс 20:34:49 

Благодарил (а): 595 раз.
Привіт усім!
З пів на сьому сьогодні у Баранівці на Псільській доволі прозорій воді, намагався знову пошукати трофейні розміри зубастої на Jackall Rerange 130SP Tropical Mat Tiger, але зранку ловилися тільки відпускні щупаки до 0,5 кг та окунь. О 10-й снарядив ультра-лайт та бавився мілкими головнями та окунцями, навіть уклейка влупила у маленький кренк :P ! Мабуть о 14-й після обіду поставив на основний комплект DUO Realis Jerkbait 120SP 120mm 18.0g ACC3820 - під щучку та на 2-гому закиді близько корча посеред ріки отримав канібалістичну :shock: клюваку взаглот з голови воблера - давно такої не було - нажаль 2 трійника у зябрах, тому на фото трохи крові вибачайте! Бажаний серпневий трофейЧик потягнув рівно 2020 грам! Чи то вітання із Днем Незалежності друзі :pivko: !
Снасті:
Favorite X1 7-28, шнур Х1 #1.2 котушка Favorite Х1 2500s.
Favorite Varita 2-7, шнур #0.8 Sunline PE-EGI ULT, котушка Okuma EPIXOR epxt 30m

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 авг, 2020 Пн 20:34:00 

Благодарил (а): 980 раз.
Ночи становятся холоднее, а щука активнее! Но до «разрыва» еще далеко...
Сегодня щука предпочитала мелкие приманки. Сработал тонущий Ароу Джерк 10 в желтом цвете от Лаки Джон.
Вложение:
D061013E-FFAC-41E4-8ADF-8041FA77B7CA.jpeg
D061013E-FFAC-41E4-8ADF-8041FA77B7CA.jpeg [ 162.42 КБ | Просмотров: 2532 ]

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 авг, 2020 Ср 14:09:26 

Джиг без зміщень
Коли особливо нікуди зміщуватись, а половити таки хочеться, доводиться досконально обслідувати точку лову.
Якір на дно, skyline в руки, deeper на застібку і у вільне плавання по течії.
Перед човном, правіше, лівіше і всього за декілька хвилин чітко бачиш, що там перед тобою з глибинами, рел'єфом, корчами, присутністю риби на відстань до 60 метрів. Можна і далі, але то вже як змістився і по новій дослідив.
Далі "ловкость рук и никакого мошенничиства", але на розмір трофею це вже не впливає. Адже клює те, що стоїть в даний момент в локації.
Ловимо - відпускаємо...ловимо...
Працювали як класичні swing impact в натуралочці, так і новенькі двокольорові fatfish від select.
Завжди хочеться на точку де простори, підводні міста, завали корчів, глибини і....монстри-судаки...але іноді навіть 5-6 пів та докілушних судачків з їх дзвінкими ударами в приманку додають задоволення. Всіх топиш, але ж вони колись таки виростуть...
Поджигували класично: 24 - 26 грамів на двох обертах котушки без всіляких підкидань, посмикувань, потяжок. Всі удари на падінні. Тільки офсети...корчиків на дні в достатку.

Вложения:
IMG_20200826_144431_906.jpg
IMG_20200826_144431_906.jpg [ 178.5 КБ | Просмотров: 2335 ]
IMG_20200826_144431_909.jpg
IMG_20200826_144431_909.jpg [ 188.77 КБ | Просмотров: 2335 ]
FB_IMG_1598442788685.jpg
FB_IMG_1598442788685.jpg [ 40.56 КБ | Просмотров: 2335 ]
FB_IMG_1598442793257.jpg
FB_IMG_1598442793257.jpg [ 31.67 КБ | Просмотров: 2335 ]
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 авг, 2020 Пт 18:15:08 

Благодарил (а): 1172 раз.
Сегодня какой то день приключений. Поехали на ставок судака половить с другом Юрой, пока ехали, нас обогнали друзья Дима и Олег направляющиеся на тот же ставок что и мы. У них, как мне объяснили, есть календарь, да не простой, а рыболовный, который почти не врёт, ну я уж обрадовался, наконец то, наконец то судака налупашу полный кукан, но видимо составитель того календаря не знал что и мы на рыбалку в этот день поедим, вот и получилась не стыковка. :lol:
Заезжает дружище ко мне во двор в пол пятого утра, живу если что не в частном доме на берегу океана который мне ещё за рекламу Грифонов от Фишинг Роя обещали :D, а в квартире в пяти этажке в провинциальном городке. Грузимся, Юра разворачивает машину и тут почти отваливается правое переднее колесо, ну всё думаю, приехали, можно удочку тащить обратно на этаж. Юра говорит, не сы, ща починим и поедем, ну ладно, думаю я, взял фонарик, Юрка снимает колесо, смотрю на механику и у меня по телу дрожь проходит, ты на этом дрючке собрался везти нас на рыбалку, спрашиваю я, да расслабься, щас всё прикручу и поедет, сказал Юра, ладно, пусть делает думаю я.
Собрали, правое колесо всю дорогу смотрит немного вправо, ну да хрен с ним, главное едет, как то 40 км пути проехали со скоростью 60 км в час, ну всё же лучше чем за твоим бусом в гараж за два км идти, сказал мне Юрка. Доезжаем почти до места, съезжаем с трассы свеженькой, ровной такой аж не привычно, 30см слой асфальта, красота, едешь что стоишь, и тут за поворотом начинается 1,5 км пересечёнки по бетонным плитам смешаной с землёй и гравием. Мы же ведь торопимся, нас друзья обогнали, да ещё и про точку нашу уловистую знают, ну водила придавливает на газ и в скором времени влетает в яму, передок машины с скрежетом подпрыгивает, останавливаемся, ну всё, пи...ец приехали, правое колёсико вывернуто в правую сторону, левое стоит прямо, оторвало наспех отремонтированный рулевой наконечник, рулевая тяга упёрлась в стык между плит и её загнуло, если что, у друга тазик рыбацкий очень поддержанной кондиции, ВАЗ 2102 или что то типа, не сильно в тазах разбираюсь. Стояла машина в гараже, не кто её не трогал, надо тебе было на рыбалку именно на ней захотеть поехать, она может уже свою жизнь спокойно доживала и не как не предполагала что её на рыбалку погонят, вот и не выдержала от такого стресса её механическая душа. :D
Ну что делать, вариантов не много, вроде бы и совсем близко до водоёма, давай снимай магнитолу говорю я Юре и бросай тазик на обочине, как нибудь потом заберём, звоню обогнавшим нас друзьям, может нас тоже заберёте, а я вам точку покажу. :cry: :kapitul:
Бросив накаченную лодку на берегу приехали нас забирать, не бросили, молодцы :okokgood: , но тут Юрец начал включать инженера-механика и сказал мне бери лодку и езжай, я остаюсь, хочу починить, что бы не тащить на эвакуаторе, ну ладно, дело твоё, ну помощь я предложил, иди не напрягай мне мозг сказал Юра, мешать только будешь.
Накачал лодочку, выплываю, вижу погода совсем щучья, а я на судака вроде бы приехал. :roll:

Изображение

Тучи, дождик срывается, ветерок порывистый, да ещё и крутит.
Какие только приманки мы не полоскали, даже симбиоз силикона с люрексом.

Изображение

Как называются не знаю, какой то хенд мейд.

На точке которую мы считали рабочей, действительно судак стоял, глубина 4 метра если кому интересно, но такой сонный был, одна поклёвка на одну приманку, да и то, слабый тычок, поймал два карандаша по 150 граммов, вроде таких,

Изображение
фото с предыдущей рыбалке за 24 число.

садится судачок по крупнее, под кило, отлично, как раз спиннинг тестирую, нужно на около килушной рыбе потестировать, как бы уже ловила удочка таких, но нужно прогнать хорошенько, мало ли что не так, а были у меня кстати вопросы по просекаемости к новой эмэльке криду. Есть судачок килушный на вид, довожу до лодки, играюсь, хочу сфотографировать, и конечно же он сходит слегка встряхнув головой. Так что выходит я с сегодняшней рыбалке и без фото рыбы остался. Сложная, трудовая рыбалка сегодня была, слабые поклёвки, никакая реализация, но без фоток я конечно же не оставлю, у меня ещё есть за рыбалку за 24 число когда мы ловили с Володей, там полоскались такой же набор приманок что и сегодня, рыба стояла на тех же точках что и сегодня, но была немного более активная. :)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Пытался ловить на такой набор приманок, кое что работало по поклёвкам, кое что промолчало, вообще, чем дальше в лес, тем больше я убеждаюсь, что для рыбалки достаточно три вида приманок в разных расцветках, (в моём случае), остальное простой перебор, который иногда тоже заходит.

Изображение

К полудню разошёлся ветер 7 метров, ловить стало совсем не комфортно, я вышел на берег, высушил и сложил лодку и оставил её на ребят, что бы забрали, сам пошёл за полтора километра посмотреть как там Юрка со своим дрючечком. Вроде бы дошёл до места где осталась машина, а не машины, не Юрки нет, вот тебе на, и телефон у него разрядился, не дозвониться, оказывается опоздал я минут на 20, скрутил он ходовую из чего было под рукой и уехал не спеша, ну бывает такое, тазы можно из соломы и дерьма оказывается ремонтировать. :lol:
Не стал возвращаться обратно в воде, остался дожидаться ребят перед поворотом на трассу, часок посидел, тем временем прошёлся в телефоне по рыболовным форумам что бы не скучать сильно. Догнали мы Юру почти на подъезде к городу, ехал медленно, но всё же доехал до гаража с ямой, а там уже удобней машину основательно поремонтировать.
Как то так, на таких запчастях добиралась машина до гаража. :D

Изображение

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 авг, 2020 Сб 21:13:01 

Привіт усім!
У сьогоднішній риболовлі мене чекав сюрприз! Але спочатку були окуні та окунці, відпускні судачки та 2 судаки майже в 1 кг - джигування на кейтечівські, селектівські силіконки з сьомої ранку на водоймі у Полтавському районі (за новим поділом у Полтавській області - 4 райони) завершилося більш менш успішно та доставило задоволення численними "туками"! А коли дирчав назад до місця виходу на воду - забагрив за загривок на Usami Zander майже 2 кілограмового карася (1,87 кг) - давно такі лапті не попадалися :okokgood: !
Снасті: Favorite X1 7-28, шнур Х1 #1.2 котушка Favorite Х1 2500s. Favorite Varita 2-7, шнур #0.8 Sunline PE-EGI ULT, котушка Okuma EPIXOR epxt 30m
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 авг, 2020 Сб 21:35:20 

Благодарил (а): 548 раз.
Сегодня открыл сезон. Собирался на полноценную рыбалку,но жена внесла коррективы изъявив желание поехать со мной. Поэтому взяв мяса,стол и кресло для жены, только в десять прибыли на место. Но свои три часа рыбалке посвятил и рыбу свою взял

Вложения:
Photo1746.jpg
Photo1746.jpg [ 293.84 КБ | Просмотров: 1900 ]
Photo1747.jpg
Photo1747.jpg [ 155.37 КБ | Просмотров: 1900 ]
Photo1745.jpg
Photo1745.jpg [ 166.12 КБ | Просмотров: 1900 ]
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 сен, 2020 Вт 23:14:23 

Благодарил (а): 99 раз.
Вечерком заглянул нагородскую речку )
Оч много зацепов. Это мой 6 выход на эту речку и наконецто подобран ключик.
Уже почти убедил себя что рыбы тут нет, как друг влетел бонусный окушара. Шнур #0.2 подарил всю гамму эмоций от вываживания. Спасибо речушка, буду развивать успех, честно не верил что там могут обитать такие бугаи)
Вложение:
IMG_20200901_193521.jpg
IMG_20200901_193521.jpg [ 75.39 КБ | Просмотров: 1573 ]

Вложение:
IMG_20200901_193516.jpg
IMG_20200901_193516.jpg [ 66.61 КБ | Просмотров: 1573 ]

Ессесно зверь был амнистирован :)

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 сен, 2020 Сб 19:03:52 

Щучий день...

Туман злегка покрив водяну поверхню і швидко розійшовся.
Лящ плавився і дельфінував по поверхні Дніпра в межах повздовжньої канави під берегом білорусів...прикордонники сьогодні не виходили на воду хоч раніше щодня були.
Перша точка під берегом сусідів - ямка, корчі, в межах розумного течія, 24 грами відстукує відмінно.
Keitech: рожевий, натуралка, слива, болотний, шартрез в розмірі 3.6 дюйма на шарнірі - два судачки недомірки. Втопили і пішли під наш берег.
Канава з потужною течією, звалом, двома сходинками в березі і корчами де сидить не один десяток наших приманок.
32-40 грамів стукають добре...додали в асортимент приманок Select: болотний, темну зелень, помаранчевий з білим, двокольорові - два клювання зі стягненням приманок - йдемо далі.
Коса під нашим берегом вийшла на поверхню сантиметріа на 20 банкою попід берегом і до середини русла майже - вода падає.
Наступна точка: банка з нешироким проходом за якою тиха вода, легенька течія, глибини 3-5...дуже не судакове місце, хоч раніше клювали вони тут досить непогано, далі течія підсилюється, корчі частішають, обриви, груз від 16 до 32...перемінних маса.
Додаєм яскраві двокольорові приманки до 14 см - на береговому звалі чітко стукає 20 грамів. Нерви як канати...повинен бути удар, повинен, переповзаю приманкою за допомогою Skyline один стовбур дерева, інший, приманка спокійно падає і...долітає до дна - тиша. Даю 3 секунди паузу і плавно роблю потяжку даючи приманці піднятися, проїхати юзом по гілці і ткнутися в грунт - в цю мить отримую чіткий удар, підсікаю, риба смикається і стрілою вилітає на поверхню - щука...блін.
Беру рукою - кілушка, підсак не мажу...не хотів щуку.
Товариш повторює закидання в точку, також робить пару підмоток і на черговому падінні удар...знову незрозумілі ривки, трусіння головою і відразу на поверхню - ще одна щука...не наша риба, але що вдіяти, судак кудись зник.
По 50 за збитих, домашні смаколики і далі стукати приманками по дну.
Далі ще зріз флюра в мене і шнура в товариша. Зрізи при клюванні, відразу, в момент удару...різко і зухвало.
Ставлю метал - півгодини тиша як у ванні, хитрі щупакабри не клюють.
Знову зміщуємось проходячи старі та нові точки...знову джиг, рівномірка, посмикування, потяжки - тиша.
Сонце припікає, помедитували і час додому.
Із приємного - ніхто не заважав, навіть тральщиків не було і чудова природа - орлан білохвостий спостерігав з дерева за нами, качки свистіли крилами, бобер ледь не взяв човна на абордаж...відмінно поджигували.

Вложения:
FB_IMG_1599324502419.jpg
FB_IMG_1599324502419.jpg [ 43.24 КБ | Просмотров: 1179 ]
FB_IMG_1599324491611.jpg
FB_IMG_1599324491611.jpg [ 24.33 КБ | Просмотров: 1179 ]
FB_IMG_1599324497860.jpg
FB_IMG_1599324497860.jpg [ 50.64 КБ | Просмотров: 1179 ]
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 сен, 2020 Вс 6:49:02 

Привіт усім!
Вчорашній прохолодний день після позавчорашнього зливового дощу, здавалося мав би бути з безліччю клювань хижаків, але щось пішло не так як гадалося - "рибаки ловили рибу а спіймали рака". Тільки після декількох годин джигування вдалося трохи посмикати мілких судачків для фото :wink: . А фіналом трудової риболовлі у цей холодний, вітряний день нарешті стало хвилюючє клювання щучки трохи більшої за 1,2 кг.
[i]Снасті: Favorite X1 7-28, шнур Х1 #1.2 котушка Favorite Х1 2500s. Favorite Varita 2-7, шнур #0.8 Sunline PE-EGI ULT, котушка Okuma EPIXOR epxt 30m
Місце: Полтавський район[/i]

Привет всем!
Вчерашний прохладный день после позавчерашнего ливневого дождя, казалось должен быть с множеством поклевок хищников, но что-то пошло не так было - "рыбаки ловили рыбу а поймали рака". Только после нескольких часов джигування удалось немного подергать мелких судачков для фото. А финалом трудовой рыбалки в этот холодный, ветреный день наконец стало волнующие клев щучки несколько большей 1,2 кг.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 сен, 2020 Вс 7:28:29 

Благодарил (а): 248 раз.
Пасмурно, как-то тускло и мрачно все, небольшой ветерок - погода вчера прямо шептала "щука... едь на щуку...".
Поехал и не прогадал. Местные щучки, хоть и некрупные, клевали бойко и исправно. Всего поймал пяток щуканов, плюс трое сошли и ещё была пара-тройка холостых поклёвок. Позитивные впечатления были дополнены парочкой хороших толстых окуней. Для трехчасовой рыбалки вроде неплохо. :okgood:
Некоторые рыбки были не против попозировать :)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 сен, 2020 Вс 21:36:28 

Привіт усім!
Сьогодні пізнувато добрався до "домашніх грядок" - рідної Ворскли у Старих Санжарах, аж о 10-й ранку, коли вже сонце пекло, спустився на воду та почав твічувати схожим на судачка воблером - Usami Zander 100SP-DR 13.2 (2 m), що при повній відсутності активності зубатої дозволив мені регулярно висмикувати мілкоту для фото (трійники встрягали зовні). А після обіду щурята стали брати воби вже у пащеку, до zander додався кавунчик Usami Сumo 115 Sp.
А саме цікаве чекало опісля 16-ї, проплив яму, на виході корчі, обловлюю копією Orbit - від Grow Culture 130 sp - бачу холостий вихід кілушки - повернулась назад під корч, 2-й закид - вискочила знову - вже результативно! Через пару хвилин - третій закид нижче течією цих-же корчів, пару м'яких твічів - бабах - шалений удар, бачу воб повністю в пащеці, флюр!!! Завів у підсак - трьоха! А на флюрі лише невеличкий задир! Зробив фото, далі 4-й закид, метрів на 5 нижчє течією від корчів - знову удар, є півтораха! Поки чіпляв на кукан із пащі трьохи видригнувся напівперетравлений окунь гр 300. Роблю паузу, аналізую - за 15 хвилин - 3 залікових щуки, осінній вихід чи що?!
Розслабився, поплив назад, подарував сивому діду, що ловив з берега на вудку мілку білу рибу, першу кілушку, поговорили приємно! А клювань шляхом назад більше не було, та може й не старався дуже - дирчав тихенько! На березі зважив - 1,45 кг, та 3,23 кг! Несподівано вдала риболовля!
Снасті: Favorite X1 7-28, шнур Х1 #1.2 котушка Favorite Х1 2500s.
Місце: Полтавський район, сплав Старі Санжари - Ганжі
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 1699 ]  На страницу Пред.  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 114  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа