Харьковский спиннинг

Форум о рыбалке

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Эта тема закрыта, вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 2 ] 
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 10 апр, 2015 Пт 13:10:55 

Благодарил (а): 1 раз.
Продам абсолютно новий спінінг EXTRAVAGANZZA SDS-602XUL 1.8m 0.5-3.5g.
Я його тільки декілька днів назад забрав на Новій Почті, але змушений продати, оскільки потрібні гроші на купівлю телефона (по необережності роздавив на роботі). На потрях спінінг ідентичний Трапарі чи Некстіно, мав їх також, навіть здалось що ним легше задавати ритм, кисть не так втомлюється. Мій знайомий ловить таким же і повністю задоволений, каже навіть зловив підлящика й десяток плотви на нього ну а окуня сотні штук, власне з його поради я взяв і собі такий, але обставини змушують продати. Спінінг я гарно оглянув, потрусив, виготовлений акуратно, скрипів в ручці нема, шпіготне зєднання складається й розкладається чудово без всяких люфтів, одним словом хороший виріб Венгерської фірми Fishing Roi.

Як бонус додам 12 мормишок у футлярчику й пів баночки їстівного мотиля Берклі, він на мормишці зваблює всю рибу.

Розумію що потрачені гроші на спінінг я не поверну повністю, тому прошу лише 1250грн.

Відправлю в картонному тубусі із металічними заглушками.
Деталі в ПП або 0936528900.

Заголовок сообщения: Re: Продам спінінг під мормишки
СообщениеДобавлено: 16 апр, 2015 Чт 18:02:28 

Благодарил (а): 1 раз.
Продано, просьба закрити й видалити тему.

Начать новую тему Эта тема закрыта, вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 2 ] 

Часовой пояс: UTC + 2 часа